Your Butt Is Mine: De skøreste historier fra Michael Jackson og Princes rivalisering

  prins

Historien om Prince og Michael Jacksons fejde

Vi er alle stille sørger over bortgangen af den legendariske Prins. Mens vi reflekterer over hans liv, kan vi ikke lade være med at bringe nogle af hans utrolige øjeblikke med indtagende skygge op, hvor han ville bagvaske dig med øjnene, men stadig være så sympatisk. En person, han rettede det meste af sin skygge til, var Michael Jackson. De to havde en venlig rivalisering, der går tilbage til 80'erne. De kunne aldrig rigtig lide hinanden, men de var i konstant konkurrence om at være de bedste. Det førte til nogle sjove øjeblikke mellem de to, som vi bare må dele.

Så tag et kig på nogle af de sjoveste øjeblikke fra deres rivalisering.

Eddie Murphy og Michael Jackson
Den 15. årlige American Music Awards
ved Shrine Auditorium
Los Angeles, Californien – 25.01.88
Medvirkende: Eddie Murphy og Michael Jackson
Hvor: Las Vegas, Nevada, USA
Hvornår: 25. januar 1988
Kredit: Chris Connor / WENNHer er historien om Prince og Michael Jackson, der spiller ping pong:

'Jackson dukkede op backstage ved et par Prince-shows i 1984. De to ikoner, hvis 'Thriller' og 'Purple Rain' definerede 1980'erne, fungerede aldrig sammen. Senere samme årti, da begge indspillede i det samme Los Angeles-studie, inviterede Prince Jackson til at spille ping-pong. Michael, en stjerne siden 8-årsalderen, som havde levet et beskyttet liv, vidste ikke hvordan.

'Vil du have mig til at smække den?' Prince spurgte, ifølge ingeniør David Z, hvem der var der. “Michael taber sin pagaj og holder hænderne op foran hans ansigt, så bolden ikke rammer ham. Michael går ud med sin livvagt, og Prince begynder at spankulere rundt som en hane. 'Så du det? Han spillede som Helen Keller.'

Prince ønsker ikke at lave den 'dårlige' video

4. februar 2007; Prince the Halftime Show til Super Bowl XLI. 25. december 2008; Prince har det godt ved LA Lakers-kampen.
Medvirkende: Prince
Hvor: Los Angeles og South Flordia, Californien, USA
Hvornår: 25. december 2008
Kredit: WENN.com

Prince nægtede at være med i 'We Are The World' - Nogle mennesker tror, ​​at det havde at gøre med Michael Jackson. Andre tilskriver andre partier skænderier for, hvorfor han aldrig nåede frem til sessionen. Uanset hvad der er tilfældet, fik Prince en masse skrammel for ikke at dukke op.

Den gang 'duellerede' de på scenen foran James Brown - Nogle mennesker i Princes lejr insisterede på, at Michael Jackson nød, at Prince så 'dårlig ud', hvilket måske var tilfældet på det tidspunkt, men nu er videoen ikonisk, og alle tre ligner guder.

Prince optræder live i Birmingham i LG Arena i maj 2014 på sin 'Hit and Run part II'-turné. Musikikonet døde torsdag den 21. april 2016 på hans ejendom i Paisley Park i Minnesota i en alder af 57.
Medvirkende: Prince, Prince Rogers Nelson
Hvor: Birmingham, Storbritannien
Hvornår: 21. april 2016
Kredit: WENN.com

Da Will.i.am bragte Michael Jackson til et Prince-show i 2006, satte Prince sit skrammel og sin bas i MJ's ansigt og lod ham have forretningen.

Så Will sørgede for, at Michael var gæst blandt publikum til Princes show. Ingen vidste det rigtigt, men Prince vidste det. Der var et punkt under showet, hvor Prince spillede bas, og han kom ud i publikum med denne kæmpebas – han vidste, hvor Michael sad – og han gik lige hen til Michael og begyndte at spille bas i Michaels ansigt. Som aggressiv slap bas. Næste morgen gik Will over til Michaels hus til morgenmad, og de taler om Prince og showet. Og så siger Michael: ’Will, hvorfor tror du, Prince spillede bas i mit ansigt?’ Michael var forarget. Og begyndte så at fortsætte. »Prince har altid været en ondskabsfuld. Han er bare en stor ondskabsfuld. Han har altid ikke været sød ved mig. Alle siger, at Prince er denne store legendariske renæssancemand, og jeg er bare en sang-og-dans-mand, men jeg skrev 'Billie Jean', og jeg skrev 'We Are the World', og jeg er også sangskriver.' Al denne respektløshed. for Prince kom ud fra Michael den morgen. En dag håber jeg, at Prince sætter sig ned og fortæller sandheden om alt mellem ham og Michael. Før jeg dør, vil jeg gerne vide, hvad den fulde aftale var mellem de to.'

Michael Jackson
optræde live i Madison Square Garden
Medvirkende: Michael Jackson
Hvor: New York City, USA
Hvornår: 1. januar 1985
Kredit: WENN

Michael Jackson kunne godt lide at se Prince fejle.

Ifølge L.A. Reid , Michael Jackson ville se scener fra Princes (ikke så store) Under The Cherry Moon bare for at grine af Prince, der roder.

Prince optræder live i Birmingham i LG Arena i maj 2014 på sin 'Hit and Run part II'-turné. Musikikonet døde torsdag den 21. april 2016 på hans ejendom i Paisley Park i Minnesota i en alder af 57.
Medvirkende: Prince, Prince Rogers Nelson
Hvor: Birmingham, Storbritannien
Hvornår: 21. april 2016
Kredit: WENN.com

Prince sendte nogle barer til MJ tilbage i 2004:

'Min stemme bliver højere/Og Eye har aldrig fået lavet min næse/Det er den anden fyr.'

Populære Indlæg