YIBAMBE! En liste over inspirerende 'Black Panther'-sætninger, linjer og mantraer, der gav genklang med kulturen og videre

  The Cinema Society With Ravage Wines & Synchrony er vært for en visning af Marvel Studios' "Black Panther"

Kilde: Jim Spellman / Getty

Sort panter er uden tvivl en af ​​de største sci-fi fantasy film gennem tiderne. Ikke alene fangede det hjerter og sind hos tegneseriefans, der har drømt om den dag, hvor kong T'Challa og hans superhelte alter ego ville komme til live på lærredet, men det fangede også fantasien hos mennesker, der aldrig læste en tegneserie i deres liv, men ville føle stoltheden over at se Chadwick Boseman spille en afrikansk konge med overjordiske kræfter.

  Disney præsenterer Black Panther: Wakanda Forever i Mexico City

Kilde: Agustin Cuevas / GettyNår det er sagt, ville det have været meget let for denne film at være dårlig, hvis den ikke var skrevet med gribende, perspektiv og den reneste komedie, der taler direkte til Black-oplevelsen. Heldigvis brugte instruktør Ryan Coogler og hans forfatterpartner Joe Robert Cole deres penne til at lave et manuskript, der var relateret, respektfuldt og kongeligt nok til at få os til at tro på hver stavelse, der blev udtalt.

  Black Panther: Wakanda Forever verdenspremiere

Kilde: Jesse Grant / Getty

Selvfølgelig kan intet manuskript virkelig ånde uden kunstnere, der kan få deres tildelte karakterer til at føle sig som rigtige mennesker.

  50. NAACP Image Awards - Presseværelse

Kilde: Frazer Harrison / Getty

Vend siden for at se vores liste over de mest mindeværdige og virkningsfulde linjer fra Sort panter !

  Verdenspremiere på Marvel Studios Black Panther: Wakanda Forever - Arrivals

Kilde: Gilbert Flores / Getty

'Begrav mig i havet sammen med mine forfædre, der sprang fra skibene, fordi de vidste, at døden var bedre end trældom.' -Dræber

Lad os få denne af vejen fra porten. Dette var den linje, der enten fik dig til at lave Leonardo DiCaprio-meme eller rulle øjnene ud af kraniet og ned på teatergulvet. Det var tydeligvis meningen, at det skulle være gribende, da det er de sidste ord, som Michael B. Jordans karakter ville udtale, men vi så bestemt mere end et par mennesker skændes om det på internettet.

  Premiere på Disney og Marvel's "Black Panther" - Arrivals

Kilde: Jon Kopaloff/Getty

'Din far lærte dig alt det kriger-sludder - men han lærte dig også at tænke. Kæmp ikke denne krig med våben.' - Dronning Ramonda

Vi kan ikke vente med at komme i biografen denne weekend for at se Black Panther: Wakanda Forever, og en stor del af den spænding er på grund af, hvad Angela Bassett gav os som dronning Ramonda i filmen. Hun gav T'Challa den moderlige balance, og vi elskede hvert minut af det.

  Black Panther: Wakanda Forever verdenspremiere

Kilde: Jesse Grant / Getty

”Vi har set og lyttet fra bjergene. Vi har med afsky set på, hvordan dine teknologiske fremskridt er blevet overvåget af et barn ... der håner traditionen. Og nu vil du overgive nationen til denne prins, der ikke kunne holde sin egen far i sikkerhed...'  -M'Baku

For mange mennesker var dette vores allerførste introduktion til tour de force-skuespilleren, som er Winston Duke, og hvilken måde at gøre entré på som T'Challa's Challenge Day-rival M'Baku. Den hånlige monolog, som han droppede over den kongelige familie, er en for tiderne.

"Black Panther: Wakanda Forever" European Premiere – Arrivals

Kilde: Mike Marsland / Getty

'Hvad er thoooose???' – Shuri

Shuri, den nysgerrige, geniale og stegeklare lillesøster, som vi aldrig har haft, og at bruge en så populær internetkultur-frase i en Marvel-film af denne størrelsesorden vil for altid markere sin tid i popkulturen.

  Los Angeles verdenspremiere på Marvel Studios' BLACK PANTHER

Kilde: Jesse Grant / Getty

'Du er en god mand med et godt hjerte. Og det er svært for en god mand at være konge.' —  Kong T'Chaka

Selvom hans rolle i filmen var begrænset, tilføjede skuespilleren John Kani gravitas og en luft af kongelig visdom til en rollebesætning, der allerede var fyldt med begge dele. Denne linje ramte bare en lille smule anderledes i betragtning af de virkelige politiske skældsord, som vi var vidne til i 2018. Hvil i fred til OG. Du er værdsat.

  Marvel Studios Black Panther Velkommen til Wakanda New York Fashion Week Showcase

Kilde: Jamie McCarthy / Getty

'Hej, tante.' - Killmonger

Denne lille spøg var skurkagtig perfektion. Da Erik Killmonger afslørede, at han faktisk var født af kongeligt Wakandan-blod, spyttede Erik Killmonger, hvad der kunne have været den sorteste bar i hele filmen. Sikker på, et par hvide mennesker kunne have fniset refleksivt, men sorte mennesker FØLTE det. Desuden må ingen hvide mennesker kalde deres tante 'tante'.

  The Cinema Society With Ravage Wines & Synchrony er vært for en visning af Marvel Studios' "Black Panther"

Kilde: Jim Spellman / Getty

'I krisetider bygger de kloge broer, mens de tåbelige bygger barrierer.' -T'Challa

Kloge ord fra en ordentlig mand. Endnu et stærkt stykke dialog, der udviskede grænserne mellem fantasi og virkelighed, da den trak en direkte linje til Donald Trumps insisteren på, at der bygges en mur for at forhindre asylsøgende immigranter i at komme til staterne.

bossip.com

Populære Indlæg