Vilde far! Ciara siger, at fremtiden har sendt deres søns tøj hjem og lugter af kush og tisse

  WENN Ciara Future Hendrix

E-mails mellem Ciara og Futures advokater afslører detaljer om $15 millioner injuriesag

Ruh Roh! Detaljer fra de juridiske dokumenter indgivet sammen med Ciaras $15 retssag mod Future er blevet offentlige.

  ciara advokat email

Daily Mail Online offentliggjort det eksplosive indhold af en række dokumenter, der førte til, at sagen blev anlagt ved Fulton Superior Court i Georgia, som indeholder kæden af ​​e-mails udvekslet af advokater, der handler for det tidligere par, og som omfatter anklager om løgn, ubesvarede narkotikatests og et kommunikationsbrud udløst af Futures brug af 'fedtende sprog'.Kommunikationen beskylder også Future for at afslå flere muligheder for at besøge sin søn og planlægge andre besøg, når han optrådte ude af landet eller udenfor staten:

E-mails, som er en del af en pakke af beviser fra Ciaras advokat, Tanya Mitchell Graham, begyndte den 7. januar - kun tre dage efter Future udsendte en række vrede tweets .

Umiddelbart efter gav advokater, der handlede for Ciara, rapperen en ophørsordre og bad ham om at udsende en erklæring, der trak kommentarerne tilbage.

En e-mail lyder: 'Derudover ville fru Harris [Ciara] kræve en tilbagetrækning, der blev tweetet eller udgivet af Mr. Wilburns publicist, som siger:

'Jeg beklager de kommentarer, jeg fremsatte i forbindelse med Ciara via Twitter den 4. januar 2016.

»Mine udtalelser var vildledende. Jeg undskylder for at bruge stødende sprogbrug, og jeg undskylder også for ulejligheden eller den dårlige vilje, dette måtte have forårsaget.'

Som I allerede ved, kom den undskyldning aldrig. I stedet afslører Daily Mail, at Futures advokat Jeff Smith anklagede Ciara og hendes advokater for at 'kunstigt eskalere situationen'.

Og på den note - mens mange mennesker synes at føle, at Ciara har været super smålig ved at indgive, hjælper e-mails med at forklare hendes tankeproces:

'Det lyder som om, du måske er af den opfattelse, at det er okay at lufte forældrefrustration på et socialt medieforum,' lyder en mail fra Ciaras advokat dateret 7. januar.

'Frk. Harris har været lige så frustreret, men hun har ikke postet noget negativt om Mr. Wilburn til sine seks millioner Twitter-følgere om, hvordan han nægter at gå med til gensidige tilfældige narkotikatests.

»Hun har ikke postet noget negativt om Mr. Wilburn til sine 9,8 millioner Instagram-følgere om, hvordan han beder om forældretid, når han er booket til at optræde uden for staten eller ud af landet.

»Faktisk har hun bedt om at holde disse sager private af hensyn til det mindreårige barn [Future Jr.], og Mr. Wilburn har afvist.

»Det er ikke i barnets bedste, uanset hvor frustrerede dets berømte forældre er, eller hvordan man spinder det, at forældre poster negative kommentarer om hinanden på sociale medier.

'At kalde fru Harris en 'b***h' på Twitter var så fornærmende og respektløst.'

Vi kan helt sikkert se, hvordan alt dette kunne være frustrerende for Ciara, og de fleste forældre ville nok være enige eller i det mindste være i stand til at forstå Ciaras perspektiv i sagen.

Hvad angår selve tweets, kalder Cicis advokat dem dybest set LØGN:

Brevet insisterer også på, at Futures påstand om, at han skal 'gå gennem advokater' for at se sin søn, er usand, og tilføjer, at 'parterne diskuterede forældretid direkte, indtil Mr. Wilburn begyndte at bruge grimt sprog i sin kommunikation'.

Det fortsætter: 'Yderligere sagde Mr. Wilburn det 'f***ery' for 15k om måneden.' Han betaler ikke fru Harris 15.000 dollars om måneden.

»Men det blev sagt for at sætte hende i et negativt lys. Og jeg ved stadig ikke, hvad 'f***ery' betyder, selvom jeg ville sige, at det at lave et interview, der kalder fru Harris 'ond' eller kalde hende en 'f***h' på Twitter, kunne kvalificeres som 'f* **ery'.

Og for sammenbruddet på de 15 millioner dollars FORTUNE Ciara ønsker for sin smerte og lidelse - 10 millioner dollars er til skadeserstatning og for at 'afholde' Future fra at komme med yderligere kommentarer. Hun vil have $250.000 til at dække hendes advokatsalærer, en tilbagetrækning og en undskyldning fra Future. Ciara vil også gerne have, at Future holder op med at kommentere deres privatliv med sin søn.

AKM-GSI/WENN

Populære Indlæg