Vi ses Vol. 11: Charlotte Avis spørger, om Cam Newton sætter et dårligt eksempel for at være en ugift far

Charlotte Avis kritiserer Cam Newton for bryllup

Cam Newton er blevet undersøgt hele sin karriere, helt tilbage til hans college-tid. Selv med hans hold med 15-1 og Cam på vej til at vinde ligaens MVP. Det har ikke forhindret (HVIDE) mennesker i at finde dumme ting at klage over. Først var der damen, der blev sur over hans 'bækkenstød' fra da han duppede. Nu går tingene mere ud af hånden, da en avis i Charlotte havde en brevside, der spekulerede på, om Cam Newton var en dårlig indflydelse på at få et barn uden at være gift.

Her er nogle af bogstaverne:

Så manden, som vi fejrer, og med god grund, har født en søn. Tillykke ville være på sin plads, hvis han havde været mand nok til at gifte sig med sit barns mor og skabe et hjem. Denne glade lejlighed bliver ødelagt, da Cam, hvis egne forældre var gift, springer selve grundlaget for at være en god forælder over.

Jeg er bare meget ked af det og meget skuffet.
PATRICIA S. BRODERICK, MOORESVILLEOg dette…

Det er forbløffende, at fødslen af ​​Cam Newtons søn af hans kæreste er en forsidehistorie. USA ser en stigning i antallet af ugifte fødsler, og medierne viser dette, da den største hændelse for Cam Newton er i modstrid med nutidens familieprincipper.

Cam er et forbillede for mange af vores unge hanner, både hvide og sorte. Det mindste, han og hans mangeårige kæreste kunne have gjort, er at blive gift inden fødslen for at vise sine følgere, at han ikke kun er en superstjerne, men også en person med høj moral.
THOMAS UHL, MOORESVILLE

Men se på disse mennesker, der skrev brevene:

  kamerahader 2

  kamerahader 1

LMAOOOOOO

Det er i hvert fald vanvittigt, at folk skrev disse breve. Men det er endnu mere skørt, at Charlotte Observer besluttede at udgive dem. Helt vildt. I hvert fald er reaktionerne det værd.

Ja, lad os ikke glemme, at Tom Brady havde to kvinder gravide på samme pokkers tid, og ingen sagde et ord.

Billeder via Charlotte Observer

Populære Indlæg