Vi ses Vol. 1: Cosmopolitan kalder Kardashian/Jenners 'Den første familie' og bliver trukket for manglende respekt for Obamas

Cosmopolitan Magazine-forsiden kalder Kim, Kourtney, Kris, Khloe, Kendall og Kylie 'Den første familie'

SMH. Cosmo prøvede det virkelig denne gang. Magasinet, der engang foreslog, at sort skønhed skulle dø, satte Kim Kardashian, hendes mor og fem søstre på deres forside og erklærede dem 'Den første familie'... Overskriftens rene latterlighed bliver kun forstørret af den lille boble til højre, der tilbyder ' Den nemmeste træning for en episk A**”.

Også ret komisk er forsøget fra Cosmos side på at retfærdiggøre deres ord med disse kommentarer fra Ryan Seacrest, via cosmopolitan.com :

'Ingen kunne have forudset Kardashians og Jenners succes. Men når du bruger tid sammen med dem, er det familieenheden, der giver genlyd. Der er så mange ting ved dem, der er glamourøse, skøre og i modsætning til vores liv, men følelsen af ​​familie er universel. De elsker og står ved hinanden uanset hvad,” siger Ryan Seacrest, executive producer for Holder op med Kardashians og familiens selvbeskrevne 'storebror' i Cosmo 's november-nummer 2015, som fejrer bladets 50 års fødselsdag. »Deres unuancerede åbenhed afslører, hvor tæt de egentlig er. Hvad mere er, de præsenterer accept. Du ser på Bruce og nu Caitlyn - du ser kraften i en familie til at komme sammen, når det ville være så nemt at falde fra hinanden. Der er trøst i at se kærlighedens standhaftighed.'Godt forsøg, men hvis du tror, ​​folk vil lade det glide og ikke påpege, at Amerika har en SORT First Family i Det Hvide Hus lige nu - en med store værdier, værdier, der langt overskygger de såkaldte bedrifter af denne reality-tv-familie .

Den gode nyhed er, at offentligheden lader Cosmo få det...

Tryk på flippen for forargede tweets.

Twitter/Cosmopolitan.com

En af Kim og Kanyes fankontoer kom til deres forsvar...

Og her er nogle flere billeder fra artiklen

Dette var første gang siden 2011, at disse seks familiemedlemmer har poseret sammen (sidebemærkning Hvor er Rob?)

Beklager Kardashians... Selv dyrebare Nori kan ikke redde dig fra dette træk.

bossip.com

Populære Indlæg