Turkey Day Deliciousness: Berømtheder serverer saftige lavvibrationstallerkener på Thanksgiving

Det er officielt Thanksgiving og vi kan ikke VENTE med at tørklæde en sund portion Tyrkiet-dag lækkerhed ned! Hvert år billeder af kendte tallerkener bliver varme diskussionsemner, og mens nogle celebs kamptallerkener forårsager tumult, er der faktisk nogle stjerner, der kan kaste ned i køkkenet.

  Berømtheder på Thanksgiving

Kilde: JC Olivera/Frazer Harrison/Jon Kapaloff/Getty

Mens du ruller gennem vores liste over kendisser, der serverer lækkerhed fra Tyrkiet, skal du sørge for ikke at fortælle det Træner Stormy Wellington for at hun ikke mærker disse hjertelige Thanksgiving-serveringer (og vores grådige øjne) 'lav vibration.'

Der er ingen kattehår-køkken her ovre! Tjek et par fremtrædende celebs, der formentlig serverer 'lavvibrerende', men yderst lækre Thanksgiving-tallerkener nedenfor.Tia Mowry

Tia Mowry er et 'cracklin' cornbread' og braiseret collard greens, der serverer Thanksgiving-kender.

Skuespillerinden, der med glæde deler sine opskrifter på YouTube og i sin 'Hele ny dig: Hvordan rigtig mad forvandler dit liv til en sundere, mere smuk dig' handler om at være vært for og servere saftige Thanksgiving-måltider.

I 2020 fortalte hun today.com at cornbread og collard greens er en fast bestanddel ved hendes Tyrkiet Day-middage.

'Jeg kan aldrig få grønt uden majsbrød,' sagde hun. “Det er ligesom jordnøddesmør og gelé for mig; det er den perfekte kombination. 'Jeg har kogt collards i et øjeblik nu,' sagde Mowry og mindedes barndommens ferier, hvor hun hjalp sin mor med at lave retten i sit køkken. 'Halsbånd er også så gode for dig. De har en masse jern, og de er så lækre.'

Vil du have en lav vibrationsplade fra Tia Mowrys hus?

Vi tager to, tak!

Patti LaBelle

Kom nu Patti!

Fortæl det ikke til Coach Stormy, men Patti LaBelle kaster ALTID ned til Thanksgiving.

Ikonet fortalte Yahoo Nyheder i 2020 handler det om, hvad hun serverede sammen med sine berygtede Patti Pies, og vi har BESTEMT brug for en tallerken. Sjælens gudmor afslørede, at hun serverede et omfattende smørebrød, inklusive bryst, friturestegte kalkuner, hummermac og ost, grønkål, kål og ferskenskomager, blandt andet.

Hun sagde også, at folk kan medbringe en ret, men de kan ikke blive hængende i køkkenet:

'Kun Patti kan lave mad i køkkenet,' sagde hun. “Der kommer ingen til komfuret end Miss Patti. Skær løg, grønne peberfrugter og selleri tidligt for mig, og gå så i kælderen.'

Ja frue! Vi vil være lige der, ligesom Quest Love var i 2015.

Tjek Pattis opskrift på 'Don't Block The Blessing' dressing.

præmadonna

Premadonna undlader aldrig at præsentere en saftig spredning med vibrationer helt ned til gulvet, lige som vi kan lide det.

Hvis du ikke er bekendt med Premadonna, er hun den Los Angeles-baserede taljeformende dronning, der virkelig sætter sin fod i sin mad ...

og hun har udviklet en serie af køkkengrej og krydderier for at hjælpe resten af ​​os ikke-kulinariske folk med at tilberede et ægte sydstatspålæg.

Jai Nice

Når vi taler om Instagram-skurke med slemme kulinariske færdigheder, er Jai Nice kommet ind i chatten.

Jai Nice tiltrådte sin massive tilhængerskare ved at poste sin modesans i topklasse, men har siden introduceret en kogebog og køkkengrej linje. Jai har en opskrift på stort set alt, men hendes soulfood ligner altid en lækker kælder med lav vibration på nederste niveau.

Kokken/influenceren lavede endda en særlig feriemenu med lækre Thanksgiving-opskrifter og delte for nylig en opskrift på honning-ananas-glaseret skinke.

Oprah

Når det kommer til en god Thanksgiving-menu, sætter tante Oprah barren højt.

Den ikoniske mediemogul elsker et godt ferie-setup, og hun delte videre Oprah.com hvorfor hun er så taknemmelig for ferien.

'Thanksgiving er en af ​​de bedste tidspunkter til at dele, hvad du ved er sandt - og at gøre det med stor stil og god mad.'

Lady O's personlige kok Kenny Gilbert laver mad i timevis og forbereder det perfekte berømthedsopslag, og alt, hvad vi ønsker, er en to-go-tallerken med lav vibration!

Sidste år lavede Lady O's kok en særlig middag med afrikansk køkken.

Mums!

Kris Jenner

Kardashian klan matriark Kris Jenner skuffer aldrig med sine feriesammenkomster. Fra indretningen til menuen til gæstelisten, dette er en berømtheds Thanksgiving-middag, som vi helt sikkert ville elske at deltage i.

Kris' Thanksgiving-menuer byder på et smorgasbord af lavvibrationsmuligheder, og Kris' krew elsker at vise deres ekstravagante måltider frem på sociale medier.

Tjek Kris' søde kartoffelsouffléopskrift nedenfor.

Hvis hus prøver du at komme til til Thanksgiving i år?

bossip.com

Populære Indlæg