Sunday Bangers: Mød Tiffany Laos frisk fra sættet af 'Chi-Raq' [Billeder/Video]

Din smukke fortæl verden dit navn og hvor du kommer fra?

HEJ! Mit navn er Tiffany Laos bedre kendt som 'MISS LAOS' fra Chicago.


Jeg ser dig på vej op. Du har lavet nogle dumme videoer, fortæl os lidt om din baggrund
giv mig dit CV, hvor mange videoer har du lavet?

Jeg er et frisk ansigt! Jeg har kun modelleret i 2 år. Oprindeligt var musikvideoer noget, jeg ville lave for sjov, uden at jeg vidste, at jeg kunne få rigtig anerkendelse af det. Min første video var med Sean Kingston 'sæsonbestemt kærlighed'. Det var omkring 30 sekunder lol, men at være der og se Maliah fik mig interesseret, og alt hvad jeg tænkte var, at jeg kan gøre det her s**t!!!! Siden da har jeg arbejdet med Jeremih 'don't tell Em', French Montana 'bad B***H', red café 'pretty band' og Lil Durk 'Like m.' Så i alt har jeg lavet 5 musikvideoer ikke inklusive et par mere for den lokale Chicago-kunstner.Så dybest set du herude prøver at få det til at ske, fortæl os hvordan var Spike Lee Joint, Chi-Raq?. Halle Berry startede med Spike, ved du det? Hvis du kunne spille en rolle, hvad ville det
være?

Skørt, det var bestemt en fantastisk mulighed og en velsignelse! Den udkommer den 4. december, så sørg for at se den i biografen! Samlet set åbnede det bestemt mit sind for flere skuespilroller. Hvis jeg kunne spille en hvilken som helst rolle, ville jeg gerne være den Kick-ass super pige som Tomb Raider!

Tiffany går du i skole eller modellerer du bare?

Lige nu på dette tidspunkt i mit liv er jeg mere fokuseret end nogensinde før! Jeg arbejder i øjeblikket på min bachelorgrad for Business og laver modelkoncerter på deltid. Samt håbet på at lancere min fitnessbeklædningslinje i januar 2016 kaldet 'BODY BABE'. Mine fremtidsplaner bliver at åbne mit eget personlige fitnesscenter og sund madcafé.

Vend siderne for mere fra interviewet og billeder...

Jeg ser dig træne. Det er helt sikkert shows, du planlægger også at lave sundheds- og fitnessvideoer?

Jeg elsker fitness! Det er mit nuværende lægemiddel! Lol Det er meget vigtigt for mig at leve en sund livsstil og have det sjovt, mens jeg gør det. Jeg arbejder på at skabe mere originale træningsplaner og måske endda instruktionsvideoer, der vil være tilgængelige for mine fans.

Hvem er din top fem model urban eller high fashion, og hvem er din top fem skuespiller?

Top 5 modeller Jeg må sige Jodie Joe, Miracle Watts, Lira Galore, Kendall Jenner, Ayisha Diaz. Top 5 skuespillere Michael B Jordan (yup lige set CREED! GODDD!!!), Terrance Howard, Brad Pitt, Paul Walker og Chris Hemsworth.

Vidste du, at du altid skulle model?

Nå, jeg har altid troet, at jeg var sød! HA! Men helt ærligt, så havde jeg ingen idé om, at jeg ville stå som model. Jeg var altid genert som ung. Så modellering var noget, jeg gik ind i med dette alter ego 'Miss Laos'. Det hjalp mig med at få selvtillid i mig selv og frigive min indre hårdhed.

Hvorfor tror du, at dine så vellykkede bookingkoncerter? Hvordan bookede du ChiRaq-flytningen?

Jeg tror, ​​at jeg har haft så stor succes med at booke koncerter indtil videre, fordi jeg har mere at byde på end blot et smukt ansigt. Jeg mener ikke at se godt ud, men at have en stærk ambition og ivrig vilje til at lære og arbejde er altid et stort plus. Jeg arbejder selvfølgelig mod større og bedre, men jeg er taknemmelig. Jeg prøver bare helt at være mig selv. Jeg er cool og afslappet, meget fjollet, så jeg tror på, at det kan ses, når nogen møder mig. Jeg får altid 'Jeg havde ikke forventet, at du var så sej' fra folk. Jeg er en stærk tilhænger af, hvad der er ment for dig, er dit. Jeg gik faktisk med en ven til audition og ender med at møde casting-direktør Kim Coleman, og hun så vel noget i mig! Heldige mig! Jeg gik til audition foran Spike 3 gange efter det. Da jeg fik det personlige opkald fra den store Spike, smed jeg næsten mine bukser lololol. Næste ting du ved, var jeg ved at få lavet hår og makeup på sættet ved siden af ​​Angela Basset!!!! Hun gav mig et par varme ord, så var jeg afsted til min sexscene som 'LUCY' (Nicks mor fra tidligere). Samlet set åbnede det bestemt mit sind for mere skuespil.

Vend de sidste sider for billeder af Tiffany...

http://www.misslaos.co/#!home/mainPage

bossip.com

Populære Indlæg