Rihanna deler de første billeder og videoer af søn med A$AP Rocky, siden hun hilste ham velkommen i maj

Rihanna og A$AP Rocky har stadig ikke afsløret navnet på deres første barn, men de har endelig delt det første kig på den yndige 6-måneder gamle.

 Marvel Studios' "Black Panther 2: Wakanda Forever" Premiere

Kilde: Axelle/Bauer-Griffin / Getty

De første billeder af Rih & Rockys lille bundt af glæde kommer til os takket være Hollywood ulåst , der delte en karrusel af billeder af babyen lørdag morgen.Relaterede historier

Det første snap viser parrets søn i en hvid onesie, der sutter på en matchende sut, mens han stirrer direkte ind i kameraet. Næste svirp er et kig på en far-søn-tid, hvor Rocky holder sin dreng op, kun iført en ble og et blomstertørklæde på toppen af ​​hovedet.

Det sidste billede er et andet af A$AP og hans første barn, men denne gang er de klædt mere ekstravagant – præcis som du ville forvente af et så højt profileret par. Den lille er iført, hvad der ser ud til at være Chrome Hearts lædershorts sammen med en tekstureret langærmet top, mens far holder ham op og smiler bagfra.

Heldigvis for fans er det ikke det eneste look, vi fik på Baby Fenty i dag! Efter HU lagde deres billeder på Instagram, tog Rihanna til TikTok for at dele en video af den lille, der tog en tur på bagsædet af deres bil.

Det absolut yndige klip ser den 6-måneder gamle blinke med et stort smil til kameraet, hvilket beviser, hvor meget han ligner sin mor. Videoen fortsætter med at vise den lille dreng, der kurrer og forsøger at få fat i kameraet, hvilket er grunden til, at Rih undertekster videoen, 'hacket', som om han var den, der postede klippet.

Seks måneder senere fik vi endelig set Rihs mini-mig! Nu, bare måske, hører vi hans navn snart...men vi holder ikke vejret.

bossip.com

Populære Indlæg