Reality Twitter reagerer på, at Porsha Williams giftede sig med Simon Guobadia i flere bryllupsceremonier

Flere bryllupsceremonier? Må være niiiice!

  Berømtheder deltager i Miami Heat mod Atlanta Hawks

Kilde: Paras Griffin/Getty Images

Virkeligheden Twitter summer over Porsha Williams gifte sig Simon Guobadia i flere ceremonier, der hævede barren for overdådige berømthedsbryllup, mens de trendede hele Thanksgiving-weekenden.

Se dette opslag på InstagramEt indlæg delt af forfatter 📚 (@porsha4real)

Parrets episke bryllupsweekend startede med en spektakulær ceremoni på Four Seasons Hotel i Atlanta, som blev forvandlet til Simons hjemby Benin City for en traditionelt nigeriansk bryllup .

Se dette opslag på Instagram

Et indlæg delt af forfatter 📚 (@porsha4real)

Porshas sorte amerikanske baggrund blev hædret med en ekstravagant amerikansk fest dagen efter.

'Jeg ønsker bestemt, at Herren skal være på stedet,' sagde Porsha om sit hvide bryllup. 'Jeg ønsker, at Helligånden skal indlede os til at være mand og hustru. Jeg er fra syd, så jeg elsker at være i kirke. Jeg har aldrig været gift i en kirke, og Simon er aldrig blevet gift i en kirke, så det bliver en ny oplevelse for os begge.'

Ved den anden ceremoni udstrålede Porsha luksus i en eventyrlig hvid blondeballkjole fra Frida.

Akkompagneret af et 40 mands orkester, Tasha Cobbs Leonard ledet et gospelkor, der sang 'For Every Mountain', mens Porsha gik ned ad gangen.

Gæstelisten på 350 inkluderet T.I. og Lille Harris , Rickey Smiley , Quad Webb , og kammerat Husmødre stjerner Kandi Burruss , Cynthia Bailey , Monyetta Shaw , Kim Zolciak-Biermann , og Drew Sidora .

Og ja, der var en tid!

Simon gjorde sit bedste for at følge med bruden, der dukkede op hele natten.

Naturligt, MENNESKER gav os et eksklusivt kig på Simon og Porshas anden bryllupsdag.

MENNESKER rapporterer, at fejringen fortsatte ved receptionen i St. Regis Atlanta, hvor Porsha fik sin femte garderobe i weekenden skiftet til en Albina Dyla-kjole.

Porsha rokkede en ny paryk fra hendes Go Naked-hårgrænse for hvert nyt outfit og sagde, at hendes bryllupskage var så massiv, at hun ville have brug for et 'sværd' for at klippe den.

'Hvis ekstra var en brud, ville det være mig. Jeg lover dig, at jeg ikke vidste, at jeg var denne statist,” grinede hun.

Se dette opslag på Instagram

Et indlæg delt af forfatter 📚 (@porsha4real)

Hun nappede også hendes drømmes bryllupssangere til lejligheden som Dru Hill genforenet til en overraskende serenade af parret.

”Jeg ville virkelig gerne høre sangen ’Beauty Is Her Name’. Jeg har altid tænkt på at have en brudekjole på og danse til den. Og så ville min mand sige: ’Skønhed er hendes navn.’ Jeg elsker Dru Hill og er så glad for, at hele gruppen er samlet igen,” sagde Porsha.

Hvis det ikke var ekstra nok, skiftede Porsha outfits til buketkastet og igen til efterfesten.

'Jeg tænkte: 'Hvorfor ikke?' Det er mit sidste bryllup for evigt,' sagde den RHOA alun til MENNESKER.

'Tak til min MAND @iamsimonguobadia for vores magiske eventyrbryllup!' Porsha skrev på Instagram. Jeg vil elske dig nu og forverrrrrr! Indtil døden, og selv da vil vi aldrig skilles lol.'

Nygifte Porsha jokede med, at hun planlægger at slide ordet 'mand'.

“Det bliver bare sådan: ‘Min mand, min mand, min mand!’ Jeg kommer til at irritere alle! Det er vores sidste ægteskab, okay? Vi hører sammen. Det er det. Det er en velsignelse at kunne finde din person. Det sker ikke tit,' sagde hun.

Hvad er dine tanker om, at Porsha og Simon skal giftes flere gange? Fortæl os nedenfor, og kig på Twitter-hysteriet over deres ægteskab.

bossip.com

Populære Indlæg