OWN For The Holidays Exclusive: Her er et første kig på 'A Holiday Fumble' med Devale Ellis og Eva Marcille i hovedrollerne

To af vores favoritter, Devale Ellis og Eva Marcille slår kræfter sammen En julefumling .

 En julefumling

Kilde: Courtesy OWN / Oprah Winfrey Network

Vi er spændte på udelukkende at afsløre nøglekunsten og den officielle filmtrailer for En julefumling . OWN holiday-filmen er historien om en krisehåndteringsdronning, der får sin karrieres hårdeste opgave, da hun bliver bedt om at håndtere en brydende skandale for den tidligere professionelle fodboldspiller Jordan Davies, som tilfældigvis også er en tidligere flamme. Medvirkende Eva Marcille og Devale Ellis .

Se traileren herunder:Vi kan ikke vente på denne!

Her er den fulde synopsis:

'Krisehåndteringens dronning', Nicole Barnes (Eva Marcille) får den hårdeste opgave i sin karriere, da hun bliver bedt om at håndtere en brydende skandale for en tidligere pro-fodboldspiller, der blev tv-kommentator Jordan Davies (Devale Ellis), hvis netværk kontrakten vil ikke blive fornyet på grund af en overtrædelse, der går tilbage til hans skoletid. Nicole undlader dog at afsløre, at hun og Jordan engang var kærester og kærester - en interessekonflikt, der kunne afslutte hendes egne håb om at blive partner i hendes firma. For at gøre ondt værre bliver Nicoles bestræbelser på at rehabilitere Jordans image konstant undermineret af Jordans overfladiske underholdningsreporter-forlovede.

Lyder det lidt rodet?

En julefumling har premiere lørdag den 10. december kl. ET/PT på EGEN. OWNs første feriefilm, Den store feriebagekrig med LeToya Luckett og Finesse Mitchell i hovedrollerne, får debut lørdag den 3. december kl. ET/PT.

Vil du se OWN for the Holidays?

bossip.com

Populære Indlæg