New Orleans politi efterforsker skuddene på Toya Wrights to brødre Josh og Rudy Johnson

 toya6

New Orleans politi efterforsker skuddene på Toya Wrights to brødre

Vi rapporterede i går, at reality-stjernen Toya Wright mistede to af sine elskede brødre til våbenvold . Sent lørdag aften blev følgende tweets fra New Orleans Police Department sendt ud om et skyderi på Pauger & N. Miro:

 legetøj1

 toya12Toya var angiveligt til en begivenhed, da hun hørte om den tragiske nyhed og brat forlod scenen for at være sammen med familien. Stjernen bekræftede senere nyheden på sin IG-side:

New Orleans politi efterforsker de tragiske mord iflg HVORDAN rapporter:

De to unge mænd blev kort efter midnat lørdag opdaget inde i en bil nær hjørnet af Pauger- og North Miro-gaderne i byens 7. afdeling. Begge var blevet skudt flere gange og erklæret døde på stedet, oplyser politiet i New Orleans. Mindre end en time senere blev en mand skudt ihjel i Seabrook-kvarteret i New Orleans East.

Politiet har ikke frigivet nogen oplysninger om et motiv eller mulige mistænkte i nogen af ​​de dødelige skyderier.

Andre medier identificerer brødrene som Rudy og Josh Johnson.

Wright, en indfødt New Orleans, er Lil Waynes ekskone og er en af ​​stjernerne i 'Marriage Boot Camp: Reality Stars' på We TV. Hun er også musiker, forfatter og ejer af en Magazine Street-butik. Hun kunne ikke umiddelbart nås for en kommentar.

Vi giver vores dybeste medfølelse Toya Wright og hele hendes familie, mens de håndterer det tragiske tab af to smukke liv. Realitystjernen delte nogle intime øjeblikke med sine to brødre på hendes sociale mediesider. Vend siden for at huske både Rudy og Josh næste gang...

IG

Populære Indlæg