My Man, My Man, My Man: Storm Reid vælter over kæresten Shedeur Sanders, afslører, at hun vil bære hans nummer under USC vs. Colorado spil

 US-UNDERHOLDNING-FILM-MANGLER

Storm Reid Kilde: FREDERIC J. BROWN / Getty

Storm Reid er i øjeblikket på en promotionturné for sin seneste film Mangler som vender manuskriptet til 2018 Søger. Og mens hun laver presse til filmen, taler hun om sin mand, sin mand, sin mand - som tilfældigvis er søn af Deion Sanders.

Senest kiggede Reid forbi Jimmy Kimmel live og under interviewet afslørede hun, at hun arbejder på forskellige produkter, mens hun stadig var tilmeldt kl USC .På et tidspunkt under sitdown spurgte Kimmel også Reid, hvordan hun planlægger at håndtere den kommende USC og Colorado-kamp i næste sæson i betragtning af, at hendes kæreste Shedeur Sanders er nu QB1 for Colorado .

Reid sørgede for at lade alle vide, at hun vil støtte sin mand på spilledagen.

'De laver en fantastisk ting, Shedeur spiller bold, og hr. Deion er en utrolig person, utrolig træner, og Shedeur er bare et rigtig dejligt barn, og jeg er glad,' sagde hun.

'Jeg [ser alle hans kampe], uanset om jeg er der eller ej, jeg støtter, og jeg er bare glad for at have ham som en ven, som en fortrolig, for at kunne støtte ham. Han støtter mig. Det er sjovt,' tilføjede hun.

'[Kampen mod hinanden er] på vores stadion. Jeg vil helt sikkert være i elevafdelingen, eller hvor jeg nu er, og rode efter bøflerne,” diskede Storm op. 'Åh absolut, bærer [hans] nummer og alt muligt.'

Reid støttede Sanders så meget som muligt, mens han spillede i Jackson State, og hun har helt klart valgt sin side på vej ind i 2023-sæsonen.

bossip.com

Populære Indlæg