Mogul Moves: Tyler Perry Inks 4-films aftale med Amazon Studios forlænger den 20-årige vinderrække

Mogul bevæger sig!

 Verdenspremiere på Marvel Studios Black Panther: Wakanda Forever - Arrivals

Kilde: Gilbert Flores/Variety via Getty Images

Tyler Perry bringer sit milliardærmærke til Amazon Studios hvor han vil skrive, instruere og producere fire film til premiere i mere end 240 lande og territorier verden over på Prime Video.

'Jeg er spændt og taknemmelig for at begynde at arbejde med Amazon Studios for at bringe film til Prime Video,' sagde Tyler Perry. 'Jennifer Salke og hele teamet har taget imod mig med åbne arme, og jeg ser frem til at fortsætte med at fortælle unikke historier og bringe mine næste projekter til det globale publikum, som de når ud til.'Perrys seneste arbejde omfatter En jazzmands blues som fik verdenspremiere på Toronto International Film Festival i september.

Han instruerede, skrev og producerede det historiske drama, der blev udgivet på Netflix senere samme måned. Han har også for nylig instrueret, skrevet og produceret den seneste del af Madea-serien En Madea Hjemkomst og thrilleren Et fald fra nåde.

En Madea Hjemkomst markerede det 12. afsnit i den vildt populære franchise, som Perry også medvirker i. På tv-siden har Perry skabt, instrueret og skrevet adskillige serier til BET og BET+ bl.a. The Oval, Assisted Living, Bruh, Sistas, Zatima og Ruthless.

'Tyler Perry er unægtelig en af ​​vor tids mest produktive skabere. Han er en sand multibindestav, der har defineret sit eget utrolige mærke af historiefortælling og inspireret mennesker over hele verden med sine serier og film,” sagde Jennifer Salke, leder af Amazon Studios. 'Vi er glade for at samarbejde med Tyler og hans teams for at bringe endnu flere af hans fantastiske signaturfilm til vores globale publikum.'

Tyler Perry blev hædret med Jean Hersholt Humanitærpris ved Academy Awards sidste år og Governor's Award ved Primetime Emmy Awards 2020.

bossip.com

Populære Indlæg