#MAFS eksklusivt klip: Airris indrømmer over for Jasmine, at han føler sig 'venlig'

EN Gift ved første blik sæson 16 mand og kone er tydeligvis på to forskellige sider, og PIANO's giver dig et eksklusivt første kig.

Under aftenens afsnit af #MAFS sendes kl. 8/7 c på Lifetime , vil seerne se Airris og Jasmine fortsætte med at forsøge at knytte bånd under deres bryllupsrejse.

  Gift ved første blik Sæson 16: Dallas

Kilde: Haley Maria Smith Photography / Kinetic Content

Som tidligere rapporteret, blev Airris, 39, gift med den sorte skønhedsdronning, 31, og nu knytter de sig til Jamaica.Relaterede historier

Under rejsen bragte Airris i første omgang sex op ved akavet at spørge om sin kones 'seksuelle yndlingsposition', men indvilligede i at nedtone tingene for sin elegante ægtefælle, som nægtede at svare.

Nu ser det ud til, at noget er ændret. Jasmine vil gerne have mere intim kontakt med sin mand, men Airris trækker sig tilbage.

'Han talte bare om sex og spurgte mig [om min yndlings seksuelle stilling], og nu ser han ikke ud til at være interesseret, og det er lidt alarmerende for mig,' indrømmede Jasmine overfor kameraerne.

Airris afslørede senere, at han er på et 4 eller 5 niveau af tiltrækning, mens hans kone allerede er på 12. Han sagde også, at han kan lide numser som Serena Williams og Megan Thee Stallions, hvorimod Jasmines kager er 'lidt for små.'

Nu vil vi endelig se Airris indrømme (nogle) af sine hængninger over for sin kone.

Eksklusivt klip fra 'Gift ved første blik' sæson 16

I et eksklusivt klip fra aftenens afsnit ser vi Airris og Jasmine chatte om ikke at være på samme side.

'De sidste par dage har været lidt komplicerede for mig,' siger Jasmine til sin mand, der tror, ​​'tid' vil få tingene til at gå mere glat.

'Jeg forsøger at tage den tilgang til at give dig nåde, fordi jeg føler, at når det kommer til vores følelser, er vi anderledes.'

  MAFS

Kilde: Gift ved første blik / Kinetisk indhold

Airris beslutter sig derefter for at feje op til at have mere platoniske end romantiske følelser for sin kone.

'Jeg føler, at vi begge er her af samme grund, jeg ville bare gerne have, at du var klar over, hvor mit hoved er, fordi det har stresset mig lidt,' siger Airris. 'Lige nu føler jeg mig mere som en venlig stemning.'

  MAFS

Kilde: Gift ved første blik / Kinetisk indhold

Softwareingeniøren forsøger at rydde op og lette stemningen ved at sige, at han ved, at hans 'venlige' kone ville støtte ham, hvis han nogensinde blev indlagt, men det ser ud til, at skaden er sket.

Airris gentager derefter over for Jasmine, at han har brug for, at hun er tålmodig.

'Jeg har bare brug for tid til at komme dertil, jeg håber bare, som du sagde, at du vil give mig nåde.'

Jasmine er enig, men tilføjer i en bekendelsesskrift, at hun er interesseret i at være sin mands ven.

Tag et eksklusivt kig nedenfor.

Åh, Airris!

Et nyt afsnit af Gift ved første blik sendes I AFTEN onsdag den 15. februar kl. 8/7 c på Lifetime!

bossip.com

Populære Indlæg