Life Wreckers: En historie om mennesker, hvis liv er blevet ødelagt af Kardashian/Jenners

Historie om liv ødelagt af Kardashian/Jenners

Kardashians og Jenners ødelægger alt. De griber fat i folk for berømmelse og suger alt ud af dem, indtil de ikke har noget mere. Det er det, de er bedst til. Langs deres veje til berømmelse har de en tendens til at få folk til at ønske, at de aldrig mødte dem. Her er nogle af de liv*, som Kardashians og Jenners har gjort markant værre, siden de kom på scenen.

*Det hele er sjovt og sjovt, så vi kommer ikke til at røre ved Lamar Odom-situationen. Så kom ikke her og leder efter det.

Taylor Swift – Kim K droppede lyden af, at hun indvilligede i at støtte Kanye Wests 'Famous'-sang, men lyver om det senere. Nu er der intet land for Taylor.

Chloe Moretz – Khloe postede sin poopah på Twitter efter Taylor-gate, og snavset er ægte.James Harden – Han har den værste sæson i sin karriere, alt takket være Kardashian-sportsforbandelsen.

Tyga – For at være retfærdig burde han ikke være herude og date ingen forbandet teenager, så han ødelagde sit eget liv. Men de dumpede ham stadig på hans fødselsdag. LULZ.

Blac Chyna – De sendte deres cyborg-teenager for at rive kvindens babyfar fra hende og gøre hende til en babymor. Nu tatoverer hun rappernes navne på sin pinky, efter de har optaget musikvideoer sammen og NWTS. Men det er alt sammen godt, fordi hun er i familien nu.

Amber Rose – Kim dating Kanye sendte hende på et årelangt grædetog, hvor hun kæmpede for at komme over tingene. Så var der rygtet om, at Kim også blokerede sit realityprogram.

Michael B. Jordan – Da rygterne spredte sig om, at han datede Kendall Jenner, begyndte han at snakke helt skørt og blive defensiv om, hvem han dater. Og de nøgenbilleder ramte nettet. Forbandet!

Reggie Bush – Han blev dumpet af Kim K og giftede sig med hendes lookalike og havde en hel dobbeltgængerfamilie af erstatninger. Det er faktisk rigtig, rigtig mærkeligt.

Rob Kardashian – Selv Rob K, deres eget kød og blod, har fået sit liv ødelagt. Han har taget på i vægt, og hans liv er i ruiner.

Kris Humphries – Deres falske ægteskab gjorde ham til den mest uønskede mand i verden. Det er slut for ham.

Cosmo – De satte Kardashians på forsiden og kaldte dem den første familie, og de er døde for de fleste af os.

Nick Cannon – Han gik i luften og talte om de kvinder, han havde sex med, og Mariah dumpede ham med det samme. Hvem var på den liste? Kim K. Se, hvordan det virker. Det er en forbandelse, siger vi!

Adrienne Bailon – Hun sagde, at det at være på Kardashian-showet og begynde at involvere sig med en Kardashian næsten ødelagde hendes karriere, hvilket fik Kim til at klappe tilbage til hende.

Selena gomez - Hun forsøgte at gå ind på Kardashians angående Taylor Swift og endte med at lyde dum ved at fornærme Black Lives Matter. Ser ikke godt ud, boo boo.

Anne Hathaway - Hun skrev 'I en verden af ​​Kardashians ... Vær en Helena Bonham Carter.' på Instagram, men måtte tage den ned, fordi Kardashian-klanen åndede hende i nakken.

bossip.com

Populære Indlæg