#LHHATL Tommie Lee afslører sandheden bag hendes 32 Mugshots & sprængninger DENNE person for at afsløre sin kriminelle fortid

 Tommie Lee

'Nogle af dem er ikke mig...' - Tommie Lee

Tommie Lee taler om Mugshots

Husk da vi fortalte dig det Tommie Lee var uforskammet over de 32 påståede mugshots ???

 Atasha_Jefferson_Moore_arrests_mug_shots-526x1024Tja “Kærlighed & Hip Hop Atlanta” stjerne sad for nylig ned med VH1 for at rense luften og indrømmede, at mens nogle af mugshots er hendes, er andre ikke.

Nogle af dem er, nogle af dem er det ikke,' sagde Tommie. 'Jeg var ved at dø af grin, som om man bare ser spørgsmålstegn på det ene mugshot. Det b—- så ud som om hun var blevet bedøvet. Nogle af dem sh–s er ikke engang mig.

 mgid-uma-image-vh1

Halvdelen af ​​tiden har jeg været på prøve uden at komme i fængsel. Halvdelen af ​​tiden blev jeg sat på prøve, men jeg var stadig en badass.

Jeg ville stadig overtræde prøvetiden. Jeg ville ikke gøre samfundstjeneste, så gæt på, at du bliver reserveret igen, og du har fået et helt nyt mugshot.

Folk opfører sig, som om jeg bare er en rigtig kriminel herude. Jeg benægter ikke noget af det, jeg gjorde, men det er ikke det liv, jeg lever lige nu.'

Hun afslørede også, at hun har TO døtre, en 9-årig og en 12-årig...

Hvor mange børn har du egentlig?

'Jeg har to døtre,' sagde Tommie. Den ene er 12 og den anden er 9. De har været overalt. Hver f— jul går vi til asp for at sikre, at de får en hvid jul. Disse børn har været i Disney World, Disneyland i LA. De har været over det hele. De kunne fortælle dig, at den voksne ikke kan. Det er min eneste ting, der kommer til at komme til mig. Når mødre taler om mine børn.'

 Tommie Lee

Hun afslørede også, at hun fødte en af ​​sine døtre, mens hun var fængslet. Ifølge Tommie måtte hun tisse på sig selv for at få lægehjælp til sit ufødte barn.

'Nå, en dag sad jeg i fængslet og bare lækkede, og jeg trykkede på knappen som, 'vær venlig at nogen, kan jeg blive tjekket?' sagde Tommie. Du ved, at det er svært at få lægehjælp i fængslet. Så sagde de, at hvis du trykker på knappen igen, bliver du låst.

Så da det var vores tid til at komme ud, ringede jeg til min mor, og jeg tænkte: 'mor, noget s-t kommer ud, og det kommer bare ud hver dag.' Så sagde fængslet, at hvis jeg trykker på knappen, bliver jeg låst. Min mor sagde: 'Tiss på dig selv lige nu.'

 Tommie

Så jeg pissede på mig selv. Da jeg gjorde det, var hele gulvet ved at blive amok.

Alle skreg 'Vi skal have en baby!' Så tog de mig til hospitalet, og der var ingen væske omkring min baby. Jeg skulle have et akut kejsersnit.

Ja, det reddede min datter.

jeg var ikke bundet til sengen. Politiet var rigtig flinke. De lod min familie komme ind, så det var ikke som en frygtelig overgang. Så måtte jeg tilbage til fængslet, og de skyndte mig i retten. Dommeren gik af. Han var så sindssyg gal! Jeg glemmer det aldrig.

Daaaaaaaamn Tommie har haft et hårdt liv….

Ud over at tale om sine mugshots gik Tommie for nylig OFF på en, hun tror, ​​har dømt hende hårdt.

 Skærmbillede-2016-04-13-kl. 9.40.33-AM

Tryk på klappen for at se, hvem...

Charlamagne.

 charlamagne-tha-gud-power-105

Tommie dukkede for nylig op charlamagne efter en “Morgenmad klub” segment, hvor radiotrioen spurgte lytterne, om de nogensinde kunne date en forbryder som Tommie.

Ifølge Tommie 'fortryder hun ingenting', men ville ønske, at hun kunne have været 'meget mindre hensynsløs.'

 0b3bae52-e7c6-431a-9981-eec5f13143d2

Hun gik så HELT ind på at 'blege' især Charlamagne.

'Jeg ville aldrig sidde over for dette d**k hoved n***a,' skrev Tommie. 'Vædder, at du vil have det interview nu b***.'

 Tommiee

Jamen for fanden, Tommie... hvorfor er du så gal pige?

Hvad synes DU om Tommie???

 12912797_1074682852591655_841285170_n

Tryk på klappen for mere.

 c1fba49c-5668-446f-a0a3-d69bbebe81ab

Om hvad hun lever af:

'Åh, jeg gør Tommie s—t, skat, jeg er iværksætter,' sagde Tommie. Lige nu arbejder jeg med flere indtægtskilder. Jeg lægger penge op til shows. Vi har lige reserveret Future in the Bay. Så jeg satte mange penge ind med min promotor-ven, og det er det, vi gør. Vi deler alt på midten.

Mo betta mo cheddar. Vi har huse og s–t her omkring, som vi ejer, og vi retter op for at hjælpe universitetsstuderende ud og sådan noget, lidt ligesom et kollegium. Vi har ligesom fem huse lige nu i byen Atlanta.

Mange mennesker, der går på Clark [University] og Morehouse, bliver der. Det er fuldt møbleret. Du flytter ind, og du betaler bare halvdelen af ​​dit værelse. Det er gået rigtig godt.

Så begyndte jeg at tage flere penge og vende dem igen med ham på den promoverende side af tingene og få disse kunstnere.
Vi reserverede Meek Mill til kampen i Vegas. Det var rigtig stort. Det var de fleste penge, vi nogensinde har lagt i nogen, f.eks. $180.000. Det var et godt fremmøde. Lige nu æder de sociale medier mig op.

Det er lidt som en vægt fra mine skuldre, så jeg kan gå videre til positiv s–t, så jeg kan fortsætte og ændre mit liv. Der er ingen vej tilbage nu.'

VH1

 Tommie Lee
På hendes børn, der ikke er på Instagram:

”Mine to døtre bor hos mig. Jeg har ikke en teenagedatter. Jeg har en teenage-lillesøster og en nabo, som jeg også tager mig af. Hendes mor bestod. Jeg elsker børnene. Det eneste, jeg ville ønske, er, at jeg ikke tog dem fra min Instagram, fordi det gjorde mig virkelig ondt. Min leder syntes, det ville være en god idé at tage mine børn ned, så folk ikke kommer efter dem.'

VH1

 Tommie
På hendes rigtige navn:

Mit rigtige navn er Latisha Jefferson. Tommie er mit egentlige kunstnernavn. Det var det kaldenavn, jeg blev kaldt som barn for at være en lille dreng. De kaldte mig Tommie eller Tomboy, så ja, det er mit kunstnernavn.

VH1

 Tommie Lee

 Tommie Karen

 Tommie Lee

Instagram

Populære Indlæg