Kvinde hævder, at Trey Songz slog og slæbte hende i håret i bowlingbanen i NYC

Igen???

  inBetweeners & D&G, drevet af UNXD. DGFamily NFT.NYC Party

Kilde: Shareif Ziyadat / Getty

Trey Songz har befundet sig midt i en anden overfaldssag, efter at en kvinde hævder, at sangerinden slog hende brutalt i en bowlingbane i NYC i sidste måned - han afviser anklagerne.

Ifølge TMZ , siger hans påståede offer, at Songz gentagne gange slog hende i ansigtet på etablissementets badeværelse og trak hende i håret. Hun blev derefter bragt til hospitalet, og der blev indgivet en politirapport, hvor embedsmænd dokumenterede, at hun havde synlige mindre skader. Treys anklager, som er ansat på bowlingbanen, angav sangerinden som hendes angriber.Det er stadig uvist, hvad der kan have udløst Trigga før det påståede angreb.

Sagen mod 'I Need A Girl'-crooneren er aktiv, og retshåndhævere vil søge ham til afhøring.

Anklagerne fortsætter med at hobe sig op mod den indfødte i Virginia, da han for nylig blev sagsøgt for voldtægt, men sagen blev afvist på grund af, at sagen oversteg forældelsesfristen. Det påståede offer, der ønskede at bevare sin anonymitet, indgav tidligere i år under navnet Jane Doe. Hun hævdede, at hun havde et seksuelt forhold til sangeren, men den 24. marts 2016 knækkede han og forvandlede sig pludselig til en 'vild voldtægtsmand'. Hun erklærede, at selvom hun bad ham om at stoppe, voldtog Songz hende analt.

Kvinden sagsøgte sangerinden for 20 millioner dollars.

I Californien er forældelsesfristen i øjeblikket 10 år, men dette blev først officielt i 2019. Før det var der tre år, men det påståede offer ventede cirka seks, før han kom frem.

I løbet af de sidste par år har Songz stået over for adskillige beskyldninger om seksuel forseelse, herunder anklager fra andre berømtheder. I 2017, skuespillerinde Keke Palmer siger, at Tremaine brugte 'seksuel intimidering' for at overbevise hende om at optræde i hans musikvideo 'Pick Up The Phone'. Tv-værten siger, at hun var så bange, at hun gemte sig i et skab.

'Det her er absurd. Hvordan er jeg i denne video Trey? Efter du fandt mig i et skab, GJEMMEDE mig, fordi jeg var så bange for længere konflikter. Min sidste mulighed var bogstaveligt talt at gemme sig, fordi I alle ville ikke lytte, da jeg sagde, at jeg ikke ville være med i videoen FØRSTE gang.'

Palmer erklærede, at Trigga forsøgte at overtale hende til at optræde i videoen med alkohol og mad.

'Bare fordi du giver nogen mad og alkohol og smider lidt seksuel intimidering ind, betyder det ikke, at de vil spænde.'

Hun var den første, der stod frem og anklagede Trey for forræderi, og mange af hans fans nægtede at tro på hendes beretning.

Nu, hver gang en ny anklage fremsættes, er der brugere af sociale medier, der noterer sig Palmers første påstand.

En bruger sagde,

»Alle kan ikke ligge på Trey Songz kom nu. Kage Palmer blevet forsøgt at fortælle jer..'

En anden tweeted,

'Kage Palmer havde ret om Trey Songz men I lytter ikke, når sorte kvinder taler.'

En anden bruger tilføjede,

'Kage Palmer fortalte jer det i Breakfast Club-interviewet Trey Songz var en syg år siden, et par ytter kvinder sagde, at han famlede efter dem, og nu er han i gang med en anden kvinde i en bowlingbane. De burde have været sendt ham i fængsel...'

Dylan Gonzalez , en tidligere basketballspiller fra University of Las Vegas, anklagede også Trey for voldtægt. Ballerskønheden delte, at de nye påstande, der konstant rammer nyhederne om Songz, er en katalysator for hendes PTSD,

'Med hvad der ser ud som uendeligt tilbagevendende nyheder om de påståede seksuelle overgreb begået af Trey Songz, er jeg tvunget til gentagne gange at genopleve i mit sind og lide igen, den længe undertrykte rædsel og uudholdelige PTSD fra min voldtægt ved hans hænder ved en brønd. kendt Las Vegas hotel.”

Hun ønskede at lade andre ofre vide, at hun står sammen med dem,

'Jeg vil gerne sende min kærlighed, styrke og håb til alle, der er ofre for seksuelle overgreb og dets fatale karakter. Du er ikke alene.'

At overvinde traumet ved seksuelle overgreb forsøger at sige det mildt. Mit håb er, at alle ofre for seksuelle overgreb får retfærdighed, og hvis disse påstande er sande mod 'Mr. Steal Your Girl' får han den straf, han duley fortjener.

bossip.com

Populære Indlæg