Kim Kardashian får en særlig fødselsdagsbesked fra Usher efter at have gået glip af sit Vegas-show

Usher ikke skulle ringe Kim Kardashian til hendes 42 års fødselsdag, men han sendte stadig realitystjernen en særlig besked, efter at hun gik glip af hans ophold i Las Vegas.

 2014 MTV Video Music Awards - Rød løber

Kilde: Kevin Mazur / Getty

I weekenden dokumenterede SKIMS-grundlæggeren hendes fødselsdagsfejring, som omfattede en overraskelsestur til Las Vegas, arrangeret af nogle af hendes nærmeste venner og familie. Da realitystjernen gik ombord på sin søster Kylie Jenners private jetfly, spillede Ushers 'DJ's Got Us Fallin' In Love', mens hun viste miniflasker med 818 tequila, sølvballoner, hvide boaer og tasker med Krispy Kreme-donuts på sæderne på fly.

'Jeg skulle have gættet, Usher-musikken,' sagde Kim i et klip, mens hun holdt en menu op med en liste over personlige fødselsdagsdrinks. 'Vent et øjeblik, vi skal se Usher.''Åh min gud, vi skal til en f*****g Usher-koncert, jeg fandt ud af det,' råbte Kim på flyet.

Når hun bor i Los Angeles, er Vegas en hurtig timelang flyvning – men desværre for Kardashian og hendes besætning tvang dårligt vejr og vind hendes privatfly til at vende tilbage til LA efter at have forsøgt at lande i to forskellige lufthavne.

I stedet for at se Ushers beundrede Vegas-show, tog Kim og hendes venner tilbage til Englenes By og nød noget In-N-Out. Ikke lige hvad hendes venner havde planlagt, men hey, det er stadig en sjov aften for en indfødt LA.

Efter at have set sin Instagram-historie om at gå glip af showet, besluttede Usher at kontakte Kim ved at sende hende en sød fødselsdagsbesked og fortælle hende, at hun er velkommen til at komme og se hans opholdssted, når hun måtte ønske det.

'Tillykke med fødselsdagen Kim! Jeg så opslaget, jeg hader, at du ikke nåede frem til showet i går aftes,” sagde Usher i sin video. ”Men lyt, åbne arme til dig, når du vil komme. Jeg ved, at du stadig fejrer din fødselsdag. Og du kan fejre det ved næste show, hvis du kommer dengang, eller når som helst! Vi har tre shows mere.'

Mens Usher kun har tre datoer mere i sin Vegas-residency i år, tilføjede de for nylig en række datoer i 2023 på grund af populær efterspørgsel. Så alle, der ikke har nået at se showet endnu – inklusive Kim – vil have mange chancer for at gøre det næste år.bossip.com

Populære Indlæg