Kendrick Lamar giver sjældent indblik i sit forhold til sine børn: 'Det tillader mig at forstå den ubetingede kærlighed'

Kendrick Lamar åbner op for at være far og giver fans en sjælden indsigt i de erfaringer, han har lært, siden han fik børn.

 Rolling Loud Miami 2022

Kilde: Jason Koerner / Getty

I et nyt interview med I Magasinet , fortalte rapperen om sin familie og alle de livslektioner, han har lært, siden han blev far. Mens fans vidste, at Lamar havde et barn under hans lange pause fra at udgive musik, fandt de først ud af hans andet, da han udgav Mr. Morale og de store steppere tidligere i år, hvilket beviser, hvor privat han holder sit familieliv.

'Mange gange leger vi med ideen og ved ikke nødvendigvis, om den er ægte, før du mærker den. Mine børn tillod mig, i deres udvikling som mennesker, der begyndte at gå og tale, at fjerne mit ego, at vide, at mine børn også vil have deres egen uafhængighed,” forklarede Lamar. 'Det giver mig mulighed for at forstå den ubetingede kærlighed på min ende.'Han fortsatte: 'Vil jeg tillade dem at være sig selv? Vil jeg tillade dem at rejse ud i verden og opleve livet for det, de kender til? Det er kærlighed for mig.'

Den indfødte Compton fortsatte med at sige, at ved at lære om ubetinget kærlighed fra sine børn - som han deler med sin mangeårige kærlighed Whitney Alford - har han ændret den måde, han håndterer sine forhold til andre i sit liv.

'Når jeg ser på det, prøver jeg at anvende det med, hvordan jeg udtrykker mig selv, hvordan jeg ser på min karriere, og hvordan jeg møder andre individer,' sagde Lamar til magasinet. 'Tillader jeg dem at være sig selv uden nogen som helst dom? Det har mine børn lært mig.”

Kunstneren fortsatte med at afsløre, at da han var i tvivl om sit seneste album, var det hans børn, der gav ham det sidste skub, da han vidste, at musikken kunne være noget, der gavner dem i fremtiden.

'Da jeg nåede til færdiggørelsen, og jeg sagde: 'Jeg kan eller må ikke udsætte det her; Jeg har ikke tænkt mig at lægge dette ud; det er alt for meget,’ tænkte jeg på mine børn,” sagde han. 'Jeg tænkte på, hvornår de fylder 21, eller de er ældre i livet, og hvornår jeg fik børnebørn, eller om jeg for længst er væk - det kan være en forudsætning for, hvordan man kan klare sig. Det er det smukke ved det for mig.'

Du kan læse hele Kendrick Lamars interview med W Magazine her .

bossip.com

Populære Indlæg