Kære PIANO: Hans eks poster stadig billeder af dem på sociale medier, og jeg er bekymret

  Sort kvinde ved computeren

Kære PIANO ,

Min kærestes ekskæreste poster løbende gamle billeder af dem på nettet og lader som om, de stadig er sammen på alle hendes sociale mediekonti.

Hun har fuldstændig kontrol over hans Facebook, fordi hun på et tidspunkt kendte hans e-mail-adgangskode og ændrede alle hans sikkerhedsspørgsmål og detaljer, så der er ingen måde, han kan komme tilbage til sin konto. Hun poster konstant billeder af dem, der udgiver sig for at være ham, på hans FB, og har dem stadig opført som et par der, så verden kan se dem. Han hævder, at det er umuligt for ham at slette den konto, fordi den skal være inaktiv i to uger, for at det kan ske. Hun hackede for nylig hans Instagram og postede sig selv som WCW, og han slettede det, så snart han kom på igen.Dette har stået på i flere måneder. I begyndelsen af ​​vores forhold, da jeg første gang så regnskabet, troede jeg, at han havde en seriøs kæreste, så jeg blokerede ham og afbrød ham. Jeg kontaktede hende for at fortælle hende, at hendes kæreste var utro, men hun reagerede virkelig mærkeligt og sagde, 'det er han nok' (som hun var ligeglad). Hun kunne ikke fortælle mig, hvornår de sidst var sammen, så jeg troede på ham, da han fortsatte med at sige, at hun var 'skør' og ikke kunne give slip.

Hun poster også altid billeder fra en juleoptagelse, de lavede sammen for over et år siden. Han har nægtet at være sammen med hende, hver gang jeg har spurgt ham i over 6 måneder. Jeg vil gerne tro på ham, men denne situation er bare for skør, og det er svært at omslutte mit sind om, hvordan en kvinde kan fortsætte med at poste billeder og lade som om, hun stadig er sammen med sin eks i flere måneder, efter de slog op. Jeg afbrød ham for altid i begyndelsen af ​​januar, fordi jeg så nye julebilleder af dem fra i år, men han ringede til mig 30 gange fra et privat nummer (fordi jeg blokerede ham), og han benægtede hele situationen og sagde, at hun var skør. og jeg troede ham.

Jeg ved ikke, hvad jeg skal gøre, for denne situation er bare virkelig mærkelig og stressende at være i, fordi han altid nægter, at han er sammen med hende. Men min intuition fortæller mig, at han eller deres er i et on again off igen forhold. Jeg har brug for råd om, hvorvidt jeg bare skal afskære ham for altid eller holde ud og håbe, hun stopper (hvilket jeg ikke tror, ​​hun vil). – Hans skøre eks

Kære Fru hans skøre eks ,

Hvis dette forhold bringer mere stress og drama, sammen med en skør eks, der ikke vil give slip, og hun har kontrol over hans sociale mediekonti, og i bund og grund har hun kontrol over hans liv, så kom ud af forholdet og klip ham væk for altid. Hvorfor blive? Hvorfor tillade denne stress at være en del af dit liv? Det er hans eks, han skal og skal sætte i skak. Det er ikke dit job, og du skal ikke beskæftige dig med dette.

Dette er hvad jeg ikke forstår. Da du først så regnskabet og antog, at han havde en kæreste, baseret på billederne og opslagene på hans sociale medier, men han nægtede det og fortalte dig, at hun var en skør eks, der nægtede at give slip, hvorfor gjorde du så ikke bare gå væk så? Men fordi du kan lide drama og du kan lide konfrontation, for af hvilken anden grund ville du kontakte hende for at prøve at advare hende og fortælle hende, at hendes kæreste var utro? Hvorfor tage fat i hende? Hvad prøvede du at løse eller bevise? Desværre troede du på ham, da han fortalte dig, at der ikke skete noget, og at hun var skør. Du kunne ikke lide hendes svar og syntes det var mærkeligt, og se og se, du kommer alligevel i et forhold med ham. HVORFOR!?!

Nu har du i over et år stadig beskæftiget dig med det samme, som du forsøgte at konfrontere hende med og få afklaring over. Du stresser stadig over dit forhold og tillader en anden kvinde at komme mellem dig og din mand, som han slog op med og nægter at give slip. Eller er det virkelig forbi? I januar slog du op med ham igen, fordi hun postede nogle nyere billeder af dem fra julen. Han ringer til dig fra et blokeret nummer, over 30 gange, og endnu en gang tror du på ham. SMDH!

Pige, din mand er lige så skør som sin eks. Han ringer til dig fra et blokeret nummer, over 30 gange. Det lyder bare som hans eks for mig. Han nægter at give slip. Han insisterer på, at hun er skør. Han vil ikke lade dig være alene, selv når du afslutter det. Spørg nu dig selv, hvordan lyder dette scenarie? Hvad er dette bekendt med?

Men jeg vil have dig til at spørge dig selv - hvorfor er du stadig involveret i dette forhold? Hvis du har fået nok, og du er træt, træt, stresset og ikke ved, hvad du skal tro, hvorfor så ikke bare afslutte det? Hvorfor ikke fortælle ham, at indtil han helt slipper af med hende, er hun ude af billedet, og han er kommet helt videre uden ekstra bagage, ingen der lurer eller hænger rundt, og ingen stalkere, der vil dukke op i hans hjem, den hans sociale medier, eller hjemme hos dig eller på dine sociale medier, så kan du overveje et forhold. Men indtil da, nej frue.

Og det er det, jeg ikke forstår, hvorfor ikke bare ændre alle hans adgangskoder på hans sociale mediekonti? Hvordan er det, at hans eks er i stand til at finde ud af hans adgangskodekonti så let? Pige, han kan sætte en stopper for alt dette, men det er klart, at han kan lide og nyder opmærksomheden. Eller, som du har mistanke om, kan de være i et on again off igen forhold. Så kom ud. Kom videre og afhjælp dig selv for hovedpine, drama og stress. Hvis det nu er noget, du nyder, og du får et kick ud af if, og du kan lide denne frem og tilbage underholdning, så slå dig selv ud. Jeg forstår dog, at du nyder dette drama. Du nyder denne katteagtighed mellem dig og den anden kvinde, og du føler, at du vandt prisen. Hvis du var en fornuftig person, og nogen ved deres rette sind, ville du ikke finde ud af noget af dette. Det er bare mit bud på det. – Terrance Dean

***(Vær opmærksom på alle medier/nyheder, hvis du bruger denne historie og brev, eller dele af dette indhold til dine forretninger, skal du give kredit til dette websted, klummeskribenten og hans råd)***

Hej PIANO Fam, hvad synes du? S hør dine meninger og tanker nedenfor! Send også en e-mail til alle dine spørgsmål Terrance Dean:  loveandrelationships@bossip.com  Følg Terrance Dean på Twitter: @ terrancedean og 'LIKE' Terrance Dean på Facebook, klik HER!

Sørg for at bestille min bøger Mogul: En roman (Atria Bøger – juni 2011; $15); Gemmer sig i hiphop (Atria Bøger – juni 2008); og lige fra din homoseksuelle bedste ven – Den direkte sandhed om forhold, kærlighed og at have et fantastisk liv (Agate/Bolden Bøger – november 2010; $15). De fås i boghandlere overalt, og på Amazon, klik HER!

Populære Indlæg