Kære PIANO: Der er for meget drama mellem ham og hans ekskone, og jeg bliver måske nødt til at forlade

  Sort kvinde træt af 1

Kære PIANO ,

Jeg er en 27-årig kvinde, og jeg er en sexkriminalitetsdetektiv (dette vil komme i spil senere).

Jeg har ingen børn, og jeg dater en 26-årig blikkenslager med tre børn (alle med sin ekskone). Nu var jeg oprindeligt imod dette, fordi jeg har gjort det stedmor før, og det var hårdt, og jeg havde ikke lyst til at gå igennem det igen. Denne mand viste sig dog i løbet af et år at være værdig til min tid.Så spol frem omkring 6 måneder, og vi er meget glade for hinanden. Jeg har aldrig været så glad og tilfreds i mit liv, og jeg har været igennem nok dårligt til at kunne genkende dette som noget særligt.

NÅ, vores lille eventyr gik i stå sidste weekend, da han skulle hente sine børn hos sin ekskone, som lige har fået barn med sin nye kæreste EN UGE tidligere. Jeg var i telefonen med ham, da han trak ind i indkørslen, og det næste, jeg hører, er, at hun råber og skriger, og at han råber tilbage, før telefonen lagde på. For at finde ud af det, kom hun udenfor med en kniv og huggede dækkene til hans bil, inden hun kom efter ham. Han havde sin pistol i sit køretøj, og han indrømmede, at han tog den ud og blinkede med den mod hende, da hun truede ham med kniven.

Jeg er ikke nødvendigvis enig i eller tolererer dette, men så igen, hvis en b***h lige havde skåret mine dæk over og var på vej efter mig, ville jeg måske have gjort det samme. Så mens de skændes, sætter han pistolen tilbage i bilen. På en eller anden måde sniger den nye kæreste sig ud af huset uden at de ser det og går ind i bilen, griber min kærestes pistol og springer et par runder af til min kæreste, inden han løber indenfor med pistolen. Politiet bliver tilkaldt, og selvfølgelig har den nye kæreste siden hoppet et hegn og er for længst væk. Min kæreste fortæller historien om, hvordan det sker, og de booker ham med grov vold. Hun får en stævning, fordi hun har børn i huset, og dækkene var en forseelse.

Så han sidder i fængsel i weekenden og har et tilhold mod ham. Så måtte vi gennem en masse BS for at få hans bil foran hendes hus, uden at han krænkede sig selv, og at jeg kom i tvivl om mit job. Han har allerede brugt et væld af penge, stresser bag børnene og føler sig hjælpeløs, fordi han ikke kan tale med dem. Oven i det sagde hendes bror, at hun i flere måneder havde sagt, at hun ikke kunne vente med at 'smide sin byrde', så hun kunne rode over min kæreste. Hun er tydeligvis elendig og er jaloux på, at han gik videre.

Terrance det har været en STRESSFUL uge. Jeg er bange for, at mit job på en eller anden måde får nys om det, og at jeg bliver fanget af hans -ish. Så er denne b***h og hendes mand åbenbart skøre som fanden; de gjorde alt dette, mens børnene så på, og den nyfødte Gud ved hvor. Jeg elsker ham, og jeg vil ikke forlade ham i hans nød, men jeg ved ikke, hvad jeg skal gøre. Han er en god mand og har aldrig været i problemer i sit liv, men det er måske alt for meget drama for mig. Nogle forslag? – Min mand og hans eks

Kære Fru min mand og hans eks ,

Jeg er så forvirret, fordi du dater denne mand, men alligevel skriver du dette brev, som om du er gift med ham. Du er investeret i hans drama med hans ekskone, som om du og han bor sammen, har en familie, og hans ekskone træder til dig og gør DIT liv surt. Men lad os være meget tydelige - Du dater denne mand, og det har kun været seks måneder. Du dater en mand, der har en ekskone, og de har 3 børn sammen, hvilket betyder, at de har en historie sammen. Så jeg er forvirret over, hvorfor du er så investeret i dette.

Du bliver ved med at kalde hende en 'b***h', men du kender hende ikke personligt. Du og hende har ikke en personlig historie med hinanden. Du og hans ekskone har ingen omgang med hinanden, og I kommunikerer ikke. Så hvorfor kalder du hende en 'b***h'? Åh, jeg forstår det. Du er ked af det, fordi din mand, som du har været kærester med i seks måneder, fortæller dig, hvordan og hvad hans ekskone har gjort ved ham, og hvor forfærdelig kvinde hun er, og du har allerede taget hans parti og er investeret i hans drama og forhold og forsøger at kræve din position i hans liv. Jeg forstår det. SMDH!

Frue, du har kendt denne mand i hele seks måneder. Du er ved at lære ham at kende, og er stadig i gang med at lære ham at kende. Og lad os være meget tydelige, han valgte sin ekskone, og de blev gift og skabte en familie. Nu, hvis hun er sådan en forfærdelig person, og de ikke var kompatible med en anden, hvorfor fik de så tre børn sammen? Det er klart, at han elskede noget ved hende og skabte tre børn og et potentielt liv med hende. Hun blev ikke bare en forfærdelig person, og det blev han heller ikke. De valgte hinanden. Og nu skændes de på gaden, trækker knive og pistoler mod hinanden og opfører sig som umodne fjollede børn og bliver arresteret, og du tror ærlig talt, at hun er elendig og jaloux, fordi han er gået videre og ikke kan lade ham gå. ? Pige, du er tåbelig, hvis du tror på det. Der sker noget andet, hvis de gennemgår alt dette med hinanden. Og det er noget, du ikke er fortrolig med.

Derfor forstår jeg ikke, hvorfor du er i dette forhold, især da du startede dit brev med at sige, at du tidligere har gjort 'stedmor'-tingen og lovet ikke at gøre det igen. Så hvorfor gør du det igen? Lærte du ikke lektien efter første gang? Tydeligvis ikke. Du har sat dig ind i en andens drama og -ish, og vil gerne lege 'stedmor' igen. Og hvordan fanden leger du 'stedmor', når du ikke kender hans børn, og det kun er seks måneder siden? Hvorfor gør du krav på denne titel? Er du ikke kone? Du er ikke gift med denne mand, og du var heller ikke gift med den mand, du tidligere spillede stedmor med hans børn. Stop med at eje det her. Du er for investeret. GÅ UD!

Er du villig til at risikere dit job, din karriere og dit liv over en mand, der trækker våben mod sin ekskone? Kom nu, lad os være klogere end det. Du er i telefonen med ham, mens han kører ind i indkørslen til sin ekskones hjem, og alt, hvad du hører, er, at de råber og skændes, og så dør telefonen. Du var der ikke, så du ved ikke rigtig, hvad der skete. Du har kun hans ord og hans side af historien. Nu er det ham, der bliver arresteret, sidder i fængsel og har en potentiel forbrydelse. Hun får derimod en stævning og en forseelse for at have klippet hans dæk. Hmmm. Sæt dette i perspektiv og kom ud af dine følelser. Hvis hendes kæreste sneg sig ud af huset og havde chancen og muligheden for at snige sig forbi dem, mens de er udenfor og skændes, og din mand ikke bemærker ham, men hendes kæreste er i stand til at åbne døren til din mands bil, så find hans pistol , og derefter affyre flere skud mod ham og løbe ind i huset med pistolen, men han efterlader pistolen, da han flygter ud i luften og undviger politiet, da de ankommer. Ville hendes kæreste så ikke også blive sigtet eller potentielt anholdt? Ja, han forlod stedet, men ville politiet ikke undersøge, hvordan din mands pistol kom ind i hendes hjem? De kan fortælle, at pistolen er blevet affyret, og foretager et retsmedicinsk tjek for fingeraftryk og trækker hendes kærestes aftryk af pistolen og potentielt anklage ham for at affyre pistolen. Lyder denne historie, som din kæreste gav dig? Du får ikke hele historien, og noget bliver udeladt. Og det er meget muligt, at alt dette kunne være sket. Men jeg vil tage fejl på siden af ​​forsigtighed og regne med, at han ikke fortæller dig sandheden, og han udelader nogle afgørende detaljer. Og hvorfor skændtes de? Du mener at fortælle mig, at så snart han trækker op, kommer hun ud med kniven og sigter ham uden nogen grund eller provokation? Så ringede han til hende, før han gik til hendes hus, og de var allerede i gang med bøffer, og han ringede tilfældigvis til dig, lige da han trak op? Der skete noget, før han nåede dertil, og du ved ikke, hvad der skete. Kom så, pige. Lad os være realistiske her. Du siger, at du er en sexkriminalitetsdetektiv, tja, nej, øhh, dine efterforskningsevner er uoverskuelige.

Jeg anbefaler, at du ikke bliver for investeret i hans liv, hans drama og hans forhold til hans ekskone. Det er ikke din sag eller bekymring. Du dater ham og lærer ham stadig at kende. Jeg vil helt klart trække mig tilbage og virkelig overveje, om det er en, du vil investere din tid og energi i. Han har 3 børn med denne kvinde. Hun skal ingen steder hen. Tingene bliver værre. Og hvis de kæmper mod ratchet som denne, er du så sikker på, at han er en, du vil være involveret med? Du kan blive trukket ind i deres drama, og næste gang er du måske til stede, og du vil blive arresteret lige med ham. Forresten, du forsøger at få hans bil foran hans ekskones hus, efter at han blev anholdt, men hvorfor ringede han ikke til en af ​​hans drengs, venner eller nogen i hans familie for at hente hans bil ? Hvorfor blander du dig i det her? Det er tydeligt, at du vil være involveret og fanget i dette drama. Du kalder hans ekskone ud af hendes navn og ser ud til at være for investeret i, hvad der foregår mellem dem. DET KOMMER IKKE DIG VED. Hold dig ude af det, og forbliv ude af det. Lad ham ikke trække dig ind, trække dig ind eller blive involveret i hans rod og drama. Date, og date andre mænd, især mænd, der er single, ingen ekser, ingen børn og ingen drama eller bagage. Hold dine muligheder åbne, og lær, hvordan du holder dig væk fra voksnes forretning, der ikke har noget med dig at gøre. – Terrance Dean

***(Vær opmærksom på alle medier/nyheder, hvis du bruger denne historie og brev, eller dele af dette indhold til dine forretninger, skal du give kredit til dette websted, klummeskribenten og hans råd)***

Hej PIANO Fam, hvad synes du? S hør dine meninger og tanker nedenfor! Send også en e-mail til alle dine spørgsmål Terrance Dean:  loveandrelationships@bossip.com  Følg Terrance Dean på Twitter: @ terrancedean og 'LIKE' Terrance Dean på Facebook, klik HER!

Sørg for at bestille min bøger Mogul: En roman (Atria Bøger – juni 2011; $15); Gemmer sig i hiphop (Atria Bøger – juni 2008); og lige fra din homoseksuelle bedste ven – Den direkte sandhed om forhold, kærlighed og at have et fantastisk liv (Agate/Bolden Bøger – november 2010; $15). De fås i boghandlere overalt, og på Amazon, klik HER!

Populære Indlæg