Hvor er Kylie Jenner??? Brasiliansk model siger, at Tyga i hemmelighed har smadret hende i over et år

 Kylie Jenner Tyga hovedtelefoner

Beskidte hundedagbøger...

Model Annalu Cardoso siger, at hun har sovet med Tyga

Hvis du tror på tabloiderne, Tyga's ikke kun været udsøgt for at sende sms'er til en 14-årig teenager bag Kylies ryg...

 Molly O Malia 14-årige modelsangerinde Tyga sendte DM'er til
men for i hemmelighed at smadre en 23-årig brasiliansk model i godt et år. anna14

US Magazine rapporterer:

Brasiliansk bombe. Tyga var Kylie Jenner utro med Annalu Cardoso, bekræfter den brasilianske model eksklusivt over for Us Weekly.

En kilde fortæller os, at den 'stimulerede' rapper, 26, mødte Cardoso, 23, på et af hans videooptagelser, og hun optrådte senere i et afsnit af hans MTV2-show, Kingin' with Tyga. Entertaineren 'slog på' Cardoso, men sørgede for at dække sine spor, siger insideren.

'Tyga er meget forsigtig og venter, indtil Kylie er ude af landet,' fortæller kilden til Us. (Sidste november postede Jenner et sjovt meme, der hentyder til, at hun tjekker Tygas tekstbeskeder.)

Hip-hop-stjernen og Kris Jenners yngste barn udløste dating-rygter tilbage i juli 2014. Tyga holdt Jenner en 17-års fødselsdagsfest i august 2014, og parret offentliggjorde officielt deres forhold, da realitystjernen fyldte 18 den følgende sommer. Insideren fortæller os dog, at han og Cardoso begyndte at sende sms'er omkring december 2014. (Tyga og Jenner gik kort fra hinanden i november sidste år).

https://instagram.com/p/_ffMmCAXjl/?taken-by=annaluyzacardoso

'Han ville skrive til hende og spørge, hvordan hun havde det, en afslappet samtale. Så begyndte han at bede hende om at sende billeder og mødes,” fortæller en anden insider til Us. 'De blev tilsluttet et par gange, men for det meste ville de bare hænge ud.'
https://instagram.com/p/BAF1TBMAXuf/?taken-by=annaluyzacardoso

Kilden tilføjer, at Tyga aldrig udtalte Jenners navn, da Cardoso var i nærheden. 'Hun ville aldrig spørge, fordi han opførte sig som en, der ikke havde en kæreste, så hun troede, det bare var rygter,' forklarer kilden. 'Det føltes ikke som om, det var hendes sted at spørge ham om Kylie, og hun fulgte ikke rigtig med i nogen historier om Tyga.' (Cardoso postede en Instagram-selfie den 11. december.)

VEJ!!!!

Hvad synes du???

Se dette opslag på Instagram

Et opslag delt af Annalu (annaluliza)

Tror DU, at Tyga har sovet med denne model???

Tryk på klappen for flere billeder.

 anna12

 anna10

 anna8

 anna7

 anna6

 anna5

 anna2

 anna3

 anna4

 anna13

Instagram

Populære Indlæg