Hell Hath No Fury: Emanuel AME anklaget for lyssky omgang med $1,8 millioner i Charleston-skydedonationer

 Jennifer Pinckney Eliana Pinckney Malana, Pinchney

Emanuel AME Kirkemedlemmer i Charleston mistænkelige over for donationsdistributionspraksis

Hver gang donationer begynder at løbe ind , er der mulighed for en ufarlig karakter at sætte deres grådige lil' fingre på en del af dejen.

Det nation sørgede sidste år, da 9 uskyldige mennesker blev skudt ned i koldt blod. Der blev rejst over 3 millioner dollars til ofrenes familier, og nogle af dem er mistænksomme over, hvordan disse penge er blevet håndteret...

Emanuel AME Church uddelte 1,5 millioner dollars i donationer i denne uge til familier til de ni ofre og overlevende fra det forfærdelige masseskyderi den 17. juni i dens foreningssal.

Kirken beholdt omkring 1,8 millioner dollars af de donationer, den modtog fra en international udgydelse af sympati efter dødsfaldene.

Kirkens ledere har sagt, at langt de fleste donationer sendt til Emanuel AME ikke specificerede, hvor pengene skulle gå. Derfor valgte kirkeledere at give familiemedlemmer og efterladte mere end 1 million dollars ud over omkring 280.000 dollars, som donorerne specificerede for dem.

Det lyder dog godt...

Mange familiemedlemmer var dog vrede over, at kirken beholdt flere af donationerne, end den delte op mellem de ni familier og fem overlevende.

'Det er bare trist, hvordan kirken fortsætter med at respektere familierne,' sagde pastor Sharon Risher, hvis 70-årige mor Ethel Lance døde i skyderiet.

Emanuels ledere vil bruge de 1,8 millioner dollars, de beholdt til bygningsvedligeholdelsesbehov sammen med en begavelse, et mindesmærke og stipendier. Yderligere $78.000 specificeret for byen Charleston Hope Fund vil blive sendt dertil for at blive distribueret, sagde Wilbur Johnson, kirkens advokat.

Så husguden er i færd med at slå et slik ud af et skyderi? Hvad skete der nogensinde med 'byggefonden'???

Oprindeligt planlagde kirken at sende de donationer, den modtog, til Hope Fund for at blive distribueret ved hjælp af dens formel. Byens advokater afviste dog at acceptere donationerne på grund af en verserende retssag og andre spørgsmål rejst om kirkens ledelses håndtering af donationerne.

'De spurgte først, om byen ville være åben for det, men på grund af (Arthur) Hurd-retssagen og andre bekymringer, der blev udtrykt til os fra familiemedlemmer og overlevende, sagde vi, at vi ikke ønsker at komme midt i en tvist ,” sagde Laura Evans, en advokat, der havde tilsyn med byens Hope Fund-uddeling.

En dommerkendelse havde forhindret Emanuel AME i at udbetale donationer indtil for et par uger siden, hvor en retssag mod kirken blev afvist. Ægtemanden til offeret Cynthia Graham Hurd anlagde sagen sidste efterår for at få en bogføring af donationerne, efter at advokater for familierne anklagede kirken for ikke at være gennemsigtig.

Disse mennesker kunne spare sig selv for en masse problemer og bare give ALLE pengene til ofrenes familier.

Billede via AP

Populære Indlæg