Hadforbrydelser: Sorte kvinder på American University angrebet med rådne bananer af racistiske hvide studerende

 screen-shot-2016-09-19-at-12-13-27-pm

Sorte kvinder på American University angrebet med bananer

Sorte kvindelige studerende kl American University hævder at være blevet overfaldet med rådne bananer af hvide studerende i en påstået hadkriminalitet rapporter Washington Post :

Sorte studerende siger, at hændelsen, der skete omkring kl. 01.30 den 8. september i Anderson-kollegiet, var en i en række, der har udløst racespændinger på District campus. En anden sort studerende på samme etage i kollegiet fandt en rådden banan uden for hendes dør samme nat; hun fandt også en uanstændig tegning på tavlen fastgjort til hendes dør.

Rapporterne har udløst forargelse på campus og foranlediget en opfordring fra Black Student Alliance, en paraplyorganisation for sorte grupper på campus, om at suspendere de studerende, der var involveret. Der er planlagt en protest på universitetet mandag.Universitetet udgav en erklæring fredag, hvori det sagde, at en undersøgelse fortsætter gennem processen for studerendes adfærd, og at den fordømmer diskrimination og diskriminerende chikane. Det identificerede ikke eleverne.

'Vi forstår, at medlemmer af vores samfund føler sig såret af en hændelse, der skete i et opholdshus og separate beskyldninger om racemæssigt partisk adfærd,' sagde erklæringen. En talskvinde for universitetet understregede også, at skolen har en 'fast forpligtelse til at udvide mangfoldighed og forståelse', og peger på et nyoprettet præsidentråd for mangfoldighed og inklusion, der planlægger at mødes for første gang snart.

American Universitys Black Student Alliance reagerede på det påståede angreb med denne erklæring:

 screen-shot-2016-09-19-at-12-07-02-pm

Drøfte.

Twitter/American University

Populære Indlæg