Forever That Doll: 'M3GAN' Slayyys Box Office med $30 millioner åbningsweekend

For altid den dukke!

 M3GAN traileraktiver

Kilde: Universal Pictures

Alle summer over M3GAN som slog billetkontoret ihjel med en åbningsweekend på 30 millioner dollars som den største debut for en original film siden Jordan Peele ’s Nix .

The bonkers Horror-smash eksploderede på sociale medier med en hylende morsomt kaotisk marketingkampagne med M3GAN – den morderiske dukke i centrum af kaoset – der laver TikTok-danse i en nu ikonisk scene, der har været trend i ugevis.Designet af den geniale robotiker Gemma fra legetøjsfirmaet ( Gå ud ’s Allison Williams ), M3GAN er et vidunder af kunstig intelligens programmeret til at være et barns bedste følgesvend og en forælders største allierede.

Da Gemma pludselig bliver vicevært for sin forældreløse 8-årige niece, Cady ( Violet McGraw ), Gemmas usikker og uforberedt på at blive forælder.

Under intenst pres på arbejdet beslutter Gemma sig for at parre sin M3GAN-prototype med Cady i et forsøg på at løse begge problemer - en beslutning, der vil få ufattelige konsekvenser.

Se traileren herunder:

Produceret af Jason Blum og James Wan, M3GAN er instrueret af prisvindende filmskaber Gerard Johnstone ( Husbundet ), fra et manuskript af Akela Cooper -en super talentfuld sort kreativ, hvis stjerne er ved at rejse sig i Hollywood.

'Da jeg skrev M3GAN , troede jeg, at der skulle være dansende M3GAN'er ved premieren på Chinese Theatre? Ingen! sagde hun i et i interview med Los Angeles Times .

Jeg var i min egen lille verden og tænkte: 'Hvad er hendes personlighed? Hvordan skal hun slå folk ihjel?’ Jeg troede aldrig i mine vildeste drømme, at vi ville være her.”

Filmen medvirker også Ronny Chieng , Brian Jordan Alvarez , Jen Van Epps , Lori Dungey , og Stephane Garneau-Monten .

M3GAN spiller nu (og trender) overalt!

bossip.com

Populære Indlæg