Florida Racists: Konfødereret Flag Totin' Mand råber bespottelser mod sorte par og slår dem derefter med sin lastbil

 flag

Florida-mand med konfødereret flag rammer sort par med sin lastbil

EN Florida mand blev anholdt for at råbe besvær og slå et sort par med sin lastbil iflg Cleveland rapporter:

En strid om en parkeringsplads fik en mand til at råbe racemæssige bagtalelser til et sort par, pege på det konfødererede flag på hans varevogn og derefter bruge køretøjet til at ramme manden og kvinden, siger politiet.

Donald Lee Hicks, 38, står nu over for to tilfælde af grov vold med et dødbringende våben i forbindelse med hændelsen, rapporterer local10.com. Han blev stadig tilbageholdt i Broward County-fængslet på en 40.000 dollars kaution tirsdag, rapporterer Palm Beach Post.Konfrontationen opstod lørdag, da Hicks forsøgte at trække ind på en parkeringsplads på Dania Beach, fortæller politiet til Posten. Shackus Davis, 41, og Veronica Larkins, 67, stod i rummet for at gemme det til et familiemedlem.

Hicks råbte angiveligt til Davis og Larkins for at komme af vejen, men de nægtede. Hicks er anklaget for derefter at råbe en uanstændighed og et racemæssigt bagtal og derefter henvise til et konfødereret flag på køretøjet og sige 'Kan du ikke se, hvad der er foran på min lastbil?'

Han ramte derefter parret med sin varevogn, oplyser politiet. Davis og Larkins blev behandlet på stedet efter at have klaget over knæskader.

Florida-racisten var tidligere blevet arresteret for voldelige forbrydelser, herunder et overfald på en brandmand, at slå en politibetjent og et batteri. Lås denne taber inde!!!!

Populære Indlæg