Flere Swirl Babies For Seal: Har Heidi Klums eks-husbonde slået sin nye modelbo op?

Segl skal være ny far med kæresten Erica Packer

Se på lil Lou ligner 'Baby? Hvad baby? JEG ER BABYEN!!!' Ord på kantstenen er dog, at Lou ikke vil være den yngste af Seals børn meget længere.

Ifølge Det skriver Daily Mail :

Erica Packer venter angiveligt sit første barn med den nye kæreste Seal, hævder kilder.

Den 38-årige model har nydt en række taktile udstillinger med den britiske sangerinde Seal under deres nuværende ferie ombord på Arctic P – den vidtstrakte superyacht, der ejes af hendes fraseparerede mand, milliardær kasinomogul James Packer.Men mens deres forhold stadig er i de tidlige stadier, Det fortæller kilder til New Idea at Erica – mor til tre – allerede er blevet gravid.

'De er over månen,' sagde en insider angiveligt til publikationen. »Mens de gik offentligt ud med deres romantik for kun et par uger siden, har de faktisk været stille og roligt sammen i et par måneder nu.

Påstandene kommer, da New Idea offentliggør billeder af Erica, der holder om maven i løbet af en dag ude med den London-fødte sangerinde ud for kysten af ​​den baleariske festø Ibiza.

Iført en orange vest ses brunetten med en håndflade presset mod hendes underliv, da parret vandrer over stranden.

Erica er allerede forælder til Indigo, syv, Jackson, fem og to-årige Emmanuelle med Packer, mens Seal er far til Henry, 10, Johan, otte og fem-årige Lou med sin ekskone, den tyske supermodel Heidi Klum . Han er også adoptivfar til Helene, Heidis 11-årige datter med Formel 1-manager Flavio Briatore.

Jøss det er mange børn. Så Seal bliver far til fire børn og stedfar til yderligere fire??? Han må være glad for, at 'Kiss From A Rose'-udgivelsen får et løft takket være 'Vacation'-filmen.

Seal og Heidi blev spioneret til en familiemiddag med børnene på Nobu i NYC denne weekend. Se nogle billeder fra det og hans seneste ferie med Erica Packer nedenfor:
FameFlynetPictures/AKM-GSI

Populære Indlæg