Fair eller grim? Russell Wilson tager babyfremtiden på en far/søn-flyrejse UDEN Ciara

 RussellAndBabyFuture

Russell Wilson tager på solo-tur med Baby Future

Noget fortæller os, at Future IKKE vil kunne lide udseendet af dette. Mens Ciara er af sted i det nigerianske landskab besøge skolebørn og vinde hendes talje til Afrikansk musik i gaderne ...Baby Future bruger noget en-til-en kvalitetstid med Russell Wilson .

Kameraer indhentet Russell - ledsaget af CiCis egen far - da han kærligt får den lille fyr ud af sin autostol og ind i sin klapvogn som forberedelse til en flyvetur uden for byen, de hopper sammen. Tjek det ud:

Via TMZ :Fremtiden HADEDE, da Russell Wilson skubbede sit barn i en klapvogn - så hvordan tror du, han kommer til at føle sig efter at have set QB tage barnet med på en flyvetur tirsdag … uden Ciara?!

Retfærdigvis over for Wilson - han VAR sammen med Ciaras far på LAX (faktisk var det bedstefar, der teknisk set skubbede klapvognen) ... men tjek klippet, det føles meget farpligtigt.

I mellemtiden var Ciara M.I.A. - sandsynligvis vendt tilbage fra sin tur til Afrika, hvor hun besøgte underprivilegerede skolebørn.

Det, der komplicerer situationen, var den håndske, som Future smed tilbage i juli - da han sprængte Ciara for at tillade Wilson at gøre ting, en FAR burde gøre ... ikke en kæreste.

Hmmm... hvad synes du om denne? Er du af den tankegang, at Russell er 'uden for grænserne' for at tilbringe tid med Baby Future og hans bedstefar uden Ciaras opsyn omkring ... eller er dette bare en mand, der planlægger at være i dette barns liv på lang sigt og bemande og gøre stedfar pligt?

TMZ / AP

bossip.com

Populære Indlæg