'Du håndterer det, før jeg håndterer det' Mor konfronterer skolen efter 11-årige Dalaya Hooper anmoder om en overførsel på grund af racistisk mobning over hendes hudtone

I stedet for at knytte bånd til klassekammerater eller nyde skolen, Dalaya Hooper udholdt måneder med racistisk mobning på grund af hendes hudfarve.

  Folkeskoleklasseværelse uden mennesker

Kilde: xavierarnau / Getty

I Clayton, North Carolina, studerende pinte den 11-årige, fordi hendes hud var 'for mørk' indtil hun bad om at flytte skoler for at flygte. Det Daglig post rapporter Dawnetta Hooper gik viralt for at konfrontere Riverwood Middle School online om det racistiske overgreb.

'Alle holder gør grin med min hudfarve eller som jeg ser ud. Og så bliver folk ved med at lave vittigheder om mig og sige, at jeg er fra Afrika, fordi jeg er supersort,” skrev Dalaya i en sms til sin mor.'De siger, at jeg blev i ovnen for længe, ​​fordi jeg dybest set har en brændt farve, og de vil ikke stoppe,' fortsatte pigen.

Hvis medskyldige skoler Beskyt ikke sorte børn, forældre som Dalayas mor vilje. Dawnetta tog til sociale medier til sociale medier, efter at hendes datter sendte en sms til hende og tiggede om at 'skift venligst skole.' Hun tog til Facebook for at dele sin frustration ud over sin datters smerte.

“Jeg var på arbejde i dag, da jeg modtog denne sms fra mit 11-årige barn. Mit hjerte sank! Jeg fortalte straks mine kolleger, at jeg var nødt til at gå. For måneder siden gjorde jeg administratorerne opmærksomme på dette, og de sagde 'vi vil klare det'. Jamen det gjorde du ikke! Så jeg var nødt til at gå forbi skolen PERSONLIGT!

'En ting, der ikke vil ske, er, at mit barn, der vokser op, hader nogen del af hende. Hun er en smuk, smart og levende lille pige. Jeg vil ikke tillade nogen at dæmpe hendes lys,' skrev hun.

I et indlæg med over 10.000 visninger og delinger, detaljerede hun måneders klager, som Riverwood Middle School så ud til at ignorere.

'Jeg havde en snak med en rådgiver, fordi administratorerne ikke kunne tage tid til at tale med mig. Jeg sad på det kontor og hørte sekretæren tale med en af ​​dem, og de spurgte, om jeg havde en aftale. Så de sendte mig til rådgiver,” forklarede moderen til tre.
Ikke overraskende var Dalaya klar til at opgive sin skole. På trods af at hun fulgte de rigtige procedurer og hendes mors råd, nej lærer eller administrator sætter en stopper for mobningen.
'Jeg er ligeglad med, hvem jeg taler med, lad dette være deres besked. Du klarer det, før jeg klarer det. Første gang det skete, sagde jeg til mit barn at fortælle læreren det. De gjorde ingenting. Anden gang ringede jeg og talte med en administrator. Hun fortalte mig, at hun ville have mit barn til at tale med en rådgiver. (Hvad med mobberen?). Nu var jeg nødt til at møde op personligt,” skrev Dawnetta.

Johnston County Public Schools reagerede på mobbeklager

Ifølge familien ønskede Johnston County Public Schools at rette op på situationen ved at ofre Dalayas uddannelse i stedet for at konfrontere racisterne. De fortalte WRAL at administratorer foreslog Dalaya enten at forlade undervisningen tidligt eller tilmelde sig forskellige klasser.

Skoledistriktet siger, at det 'aktivt undersøger situationen.' På trods af Dawnettas beretning hævdede distriktets erklæring også: 'påstande som disse tages alvorligt og håndteres i overensstemmelse med bestyrelsens politik.'

Dalaya modtog overvældende støtte online og fra lokale embedsmænd. Pittsboros ledere inviterede Dalaya til at tænde byens træ ved Holly Days-arrangementet søndag eftermiddag.

Forhåbentlig lyder Dawnettas opmuntrende ord højere end noget had fra bøller:

'Sort er smukt! Det er melaninet i vores hud, som andre stræber efter at få, men ikke kan. Oprører min sorthed dig? Fornærmer det dig? Det er et DIG problem. Men min 11-årige forstår ikke den værdi, hun besidder endnu. Hun er ikke klar over, at hun er, hvad mange ønsker at være,' skrev hun.

bossip.com

Populære Indlæg