'Don't Be Scared' D-Dur: Skuespiller Tobias Truvillion opsummerer 'Empire's' sæsonfinale

  CiOGMmSUgAY84Lj

Til din lyttefornøjelse...

Tobias Truvillion retter på 'Empire'

Hvis du har set 'Empire' sæson 2 så er Tobias Truvillion et kendt ansigt.

På dagens afsnit af 'Vær ikke bange' skuespilleren kendt for roller i 'One Life To Live' og 'Hitch' nedbryder karakterudviklingen bag hans rolle som D-Major, den ned-lave musikchef, der er Jamals kærlighedsinteresse.Truvillion satte sig for nylig sammen med Danni og Jah for at fortælle, hvordan den fik rollen og for at lyde på onsdagens dramatisk finale.

  703ab310-ff4d-0133-e743-0a315da82319

Om hvordan han fik rollen:

'Jeg havde rendt rundt og lavet film her i Atlanta og i D.C. og rendt rundt og lavede de ting, jeg laver med de unge, og jeg sad i huset som 'for fanden, jeg er stadig blak! Det her slår mig ihjel lige nu.’ Så jeg sagde, at jeg ville gå i fitnesscenteret og træne det, fordi jeg ikke ville synge blues.

Jeg kom ud i gymnastiksalen, og jeg fik et telefonopkald, der sagde: 'hej, vi kan lide dit arbejde, og vi vil have, at du tænker over den rolle, vi har.' Det ene minut var jeg ligesom 'for fanden, hvad sker der', og det næste øjeblik er jeg bliver tilbudt en rolle i et populært tv-program. Giv aldrig op, dit gennembrud er lige rundt om hjørnet.'

Om at være en hetero mand, der portrætterer en nedslået mand:

[De fortalte mig] Denne fyr er på det laveste niveau, hvordan har du det med det? De ville vide, at jeg havde det med det. Jeg talte med min kone og mit team, og efter at have talt med dem tænkte jeg: 'ja, jeg går og udfører dette arbejde.[...] Folk, der kender mig, som er tæt på mig eller har fulgt min karriere, kender min stamtavle. . De mennesker ser mig, og de er ligesom 'Tob, endnu et hak på bæltet.. det er det, han skal gøre.

Samtidig bliver jeg præsenteret for et helt nyt publikum, som måske kender mit ansigt og ikke kender mit navn, og der er en hel gruppe mennesker, som overhovedet aldrig har set mig. Svaret, der ikke kender mig eller fulgte mig, er meget respekt. Det har været en række af respekt, en række af 'oh my god get this outta my face.' Vi sætter gang i samtalen her, jeg vil udføre arbejde, som folk vil tale om, og vil gerne lave historier, der skubber på konvolutten.

Om kritik er han kommet over at spille D-dur:

'Jeg arbejder meget med de unge, en af ​​de vigtigste ting, der er så vigtige for mig, er, at - for mig selv at udføre en rolle som denne, når jeg arbejder med børnene, fortæller jeg dem, at alt er muligt. At påtage sig en rolle og optræde og være på Empire er vidunderligt, men det er det, der virkelig driver mig, at opdrage folk med dig.

Jeg skal måske spille karakter som D-Major, men det er nemt, når jeg har den lille unge mand, der ikke har en far eller en positiv heteroseksuel mand at se op til eller tale med. Det er vigtigt, at folk ved, at folk dømmer og har noget at sige, men noget af det arbejde, du ikke ser, er give-back, og hvordan jeg betaler det videre. Du har alt det at sige, gå til mentor for en ung mand eller ung kvinde og kom så til mig.'

Lyt til Tobias Truvillion på 'Don't Be Scared' nedenfor.

@BossipDBS

@HipHopObama

@DanniCanada

@DavidDTSS

@ Tobias411

Populære Indlæg