Christian Clapback: Israel Houghton forsvarer sin nye romantik med Adrienne Bailon ... Kun uger efter at have forladt sin kone

 Adrienne Bailon Israel Houghton

Israel Houghton forsvarer sin nye kæreste Adrienne Bailon

Adreinne Bailon har fanget alle slags helvede for at være en hjembrudsho siden billeder dukkede op af hende på en romantisk ferie med gospelsangeren Israel Houghton sent i går aftes.

Denne fishiness kommer fra det faktum, at Israel lige meddelte sin adskillelse fra sin kone på over 20 år, Meleasa Houghton, den 22. februar. Spol frem til den 22. marts, og her er han med et nyt ungt stykke, der plasker rundt og tager selfies på mexicanske strande:

 Adrienne IsraelAdrienne nægtede allerede at være et sart sidestykke til den kristne crooner:

 AdrienneBailonIsrael

Og nu er Israel hoppet ind i blandingen for at lade alle vide, at selvom han åbenbart har været venner med Adrienne i årevis, havde hun intet at gøre med at bryde hans ægteskab:

 IsraelHoughton-erklæring

De synes begge virkelig interesseret i at aflede fra deres rodet ved trække tragedien i Bruxelles ind i dette , hva'?

Uanset hvad, så er rejser uden for landet noget, der typisk foregår lidt dybere i forholdet end at date en uge eller to, ikke? Medmindre disse to bevæger sig med lysets hastighed, ser det ud til, at de er ret indstillet på at se hinanden. Eller måske var det derfor, han besluttede at inkludere en oversigt over tidslinjen for sit smuldrende ægteskab og 'venskab' med Adrienne...?

Nå, uanset om Israel og Adrienne begyndte at smadre, før hans ægteskab sluttede eller ej... vi er næsten POSITIVE, han har haft øje på hende i et stykke tid.

Victor Garcia / Instagram / Facebook / FameFlyNet

Populære Indlæg