Celebrity Divorces: Er Wendy Williams klar til at fyre sin mand/manager Kevin Hunter fra hendes show OG hendes liv?

 Kevin Hunter og Wendy Williams WENN

Wendy Williams og manden Kevin Hunter har problemer i hjemmet og på arbejdet

Det ser ud til, at det er brudsæson... Udover problemerne plager Vince og Tamar , J.Lo og Casper og Kendu og MJB det ser ud til, at vi kan tilføje Wendy Williams og hendes manager hubby Kevin Hunter til listen.

Du husker måske Wendy ødelagde en flok folk efter hele HBCU debacle for en måned eller deromkring. Nu opfordrer de resterende medarbejdere til, at Hunter - som har været Exec Producer af showet fra jump - bliver fyret.

Ifølge B.Scott rapporterer:'Show ledere vil have hendes mand/manager fyret fra showet,' sagde vores kilde. “Wendy støtter FULDE hans exit midt i deres store ægteskabelige problemer. Det er blevet så slemt, at hun seriøst overvejer at søge skilsmisse.”

Ifølge tidligere rapporter gør Kevins indflydelse på showet hele besætningen - inklusive Wendy - 'elendig'.

'Kevin tager alle beslutningerne og er blevet mere og mere kontrollerende, efterhånden som showet er blevet en succes,' fortæller en insider i showet til Confidenti@l. 'Han insisterer på, at alle show-spørgsmål bliver styret af ham.'

Hunter har fået Williams til at ændre sit mobiltelefonnummer, så hun ikke er så tilgængelig for de mange ansatte på showet.

'Han har også hyret en ny chauffør til hende, som rapporterer til ham,' siger vores kilde.

Tingene er blevet så intense ved showet, at producenterne er blevet advaret om, at alle manuskripter skal gå til Hunter, før Williams overhovedet kan læse dem. Og Hunter skal godkende alle ideerne til segmenter og gæstebookinger af kendte personer.

'Wendy er smart. Ingen kan forstå hvorfor hun ikke fortæller ham at f? slukket,” tilføjer vores kilde. 'Han gør alles liv surt og skaber problemer i et ellers fantastisk show.'

Det lyder som noget af en gåde. Parret har været sammen siden 1997 - men showet er allerede blevet fornyet frem til 2020. Det lyder som meget at balancere.

Wendy, vi råder dig bestemt til at gøre, hvad der er bedst for DIG.

HVIS

bossip.com

Populære Indlæg