PIANO Eksklusivt: Ochostinko efterlader den nyeste baby mama til at passe 5 børn på WIC... Bor i afdeling 8 bolig!!!

Chad 'Ochocinco' Johnson slår op med Crystal Bates efter fødslen af ​​deres datter

Nåh... Ser ud til Otte fem har ikke held med at rydde op i sin handling og falde til ro. Ifølge PIANO-kilder førstnævnte NFL baller har dumpet Crystal Bates , kvinden, der for nylig fødte sit femte barn, og knuste hendes drømme om, at de skulle flytte sammen og opdrage deres kombinerede familie på 9 børn (de havde hver fire før fødslen af ​​baby Kennedy)!!!

Ifølge vores kilde mødte Ochostinko Crystal i stripklubben, hvor hun var servitrice - hun stoppede med det samme den koncert, efter at han havde købt en Range Rover og andre dyre gaver til hende. Men de ting er gået i stå siden babyens fødsel.

'Det er en trist historie,' siger kilden til PIANO. 'Han gjorde hende beskidt. Gjorde hende gravid og solgte hende en drøm. Hun vil giftes med ham, og han vil ikke engang lade hende og hendes 5 børn flytte ind i hans hus.'

SMH. For at gøre ondt værre fortæller kilden til PIANO, at Crystal nu bor i en sektion 8 lejlighed (med den begavede Range parkeret udenfor!!!) og søger om WIC. Chad hjælper angiveligt ikke økonomisk, og Crystal dulmer hendes raslede nerver ved at tweete hele dagen, lytte til Luther Vandross, KEM og Anita Baker og se p**n. Hun har også teenagebørn, som ofte ender med at passe børn, når hun tager ud for at blæse dampen af ​​ved at feste på stripklubber - som den hun besøgte kun tre uger efter fødslen.For at gøre tingene værre, har Chad fulgt og DM'et tilfældige kyllinger, der har fortalt dem, at han elsker dem. Tryk på klappen for tweets.
Twitter/Instagram


Twitter/Instagram

Populære Indlæg