PIANO Bingeworthy: serier og film til din HBCU-hjemkomst.

  En anderledes verden

Kilde: NBC / Getty

Topfilm og -serier at se denne HBCU-hjemkomstsæson

Mens vi fortsætter ind i midten af ​​dette års HBCU Homecoming SZN, tænkte vi, at vi ville dele et boost af skoleånd, der vil gøre dig klar til at fortsætte festlighederne.

For dem, der ikke er på vej ud for at deltage hjemkomstbagklap, aktiviteter, koncerter og arrangementer og hellere vil fange HBCU-pride-stemningen derhjemme, vi har dig dækket.Fortsæt med at læse for de bedste HBCU-baserede serier og film, der giver os Black college-oplevelsesnostalgi.

  En anderledes verden

Kilde: NBC / Getty

Drumline

Du kan ikke få en hjemkomst uden trommeline!

  Drumline Premiere - Atlanta

Kilde: Frank Mullen / Getty

Nick Cannons film fra 2002 Drumline fortæller historien om en ung, selvlært gadetrommeslager, der bliver rekrutteret til at deltage i den fiktive Atlanta-baserede HBCU, Southern University. Især er han bragt til at slutte sig til trommelinjen af ​​banddirektøren (Orlando Jones). Nicks karakter Devon arbejder på at overvinde HBCU-kulturchok og sin egen selvtvivl for at besejre modstandere, før Southern konkurrerer ved en [Petey Pablo-optræden, der har] kamp mellem bandene.

En anderledes verden

En ubestridelig klassiker, EN anderledes verden fulgte Denise Huxtable til Hillman College, og det, der fulgte, var år med citerbart sort tv, der stadig er relevant i dag.

  Comedy Central, TVLand, Nick og Nickelodeon Summer 2006 TCA Press Tour - Inside

Kilde: Jeff Kravitz / Getty

Mens hun nyd den fulde HBCU-oplevelse, mødte Denise kloge jævnaldrende venner, Jaleesa, Maggie, Whitley og Dwayne.

TV One fejrede for nylig En anden verden 35 års jubilæum ved at udsende et Hillman Homecoming Marathon afholdt af Dwayne og Whitley selv, Kadeem Hardison og Jasmine Guy.

Stomp The Yard

Kan du huske, da Columbus Short var derude og trampede i gården efter hans bror Chris Browns [fiktive] død?

"Stomp The Yard" Premiere - Red Carpet

Kilde: Jason Merritt/TERM/Getty

Stomp The Yard fremhæver selvfølgelig det græske liv på HBCU'er ved at vise sorte frats og sororities, der lover og 'tramper' i gården. En ung streetdanser ved navn Dj (Colombus Short) melder sig på Truth University efter sin brors alt for tidlige død. Han kæmper for at vælge mellem to konkurrerende broderskaber, der begge ønsker at bruge hans talenter i en kommende step battle.

Skole Daze

Spike Lees klassiker er selvfølgelig en overvældende film til HBCU's hjemkomstsæson.

Skole Daze følger Dap (Larry Fishburne) og Julian (Giancarlo Esposito), mens de navigerer deres vej gennem livet på historisk Black Mission College. Julian er leder af det største broderskab på campus, mens Dap mere er den 'vågne' bror på campus. Spike Lee spiller Daps fætter, der bruger det meste af sin tid på at søge efter en identitet gennem det græske liv.

Quad

Husk BET's Quad ?

  BET præsenterer premierevisningen af"The Quad" - Arrivals

Kilde: Dave Kotinsky/Getty

Quad giver et mere moderne perspektiv på HBCU-kulturen. Den nyvalgte præsident for Georgia A & M University Dr. Eva Fletcher (Anika Noni Rose) jonglerede med balancen mellem arbejde og privatliv, mens hun styrede den larmende førsteårsklasse, der var præget af drama og skandaler. For ikke at blive overgået havde Dr. Fletcher selv nogle skandaler, herunder en, der centrerede sig om hendes forhold til en hottie med tilnavnet 'Six Pack'.

Beyoncé: Hjemkomst

Først og fremmest burde Beyoncé selv være grund nok til at sparke dine fødder op og tænde for Netflix denne HBCU-hjemvendte SZN.

  2018 Coachella Valley Music And Arts Festival - Weekend 2 - Dag 2

Kilde: Kevin Mazur / Getty

Hvis det ikke er grund nok til at tjekke denne legendariske koncertdokumentarfilm, så husker du måske, at Queen Bey forvandlede Coachella til Beychella i 2019. Hjemkomst følger ugerne op til det store show, hvor hun brugte en trommeline, majorettes og fuldt HBCU-udstyr til at hylde historisk sorte gymnasier og universiteter.

Mangler vi andre fantastiske film til din homecoming binge-watching fornøjelse?

bossip.com

Populære Indlæg