Blended Family Preciousness: Antonio Cromartie og konen Terricka deler deres familie på 14 på Reality TV

 antonio terricka cromartie instagram familie børn Jurzie Jagger Jordynn Jets

I blandede familienyheder

Antonio og Terricka Cromartie filmer Reality Show

Antonio Cromartie og hans kone Terricka er indstillet på at vise deres blandede familieværdi på reality-tv.

Som tidligere rapporteret parret venter tvillinger, baby 11 og 12 til den frie agent, hvilket gør dem til en familie på 14.In Touch ugentlige rapporter:

Da Terricka Cromartie første gang fandt ud af, at hun var gravid med tvillinger, var hun tøvende med at dele nyheden med verden.

Og det er nemt at forstå hvorfor; hendes NFL pro-mand, Antonio, havde fået en vasektomi, inden hun blev gravid med tvillingerne, som markerer babyer nr. 11 og 12 for den 32-årige fodboldproff (som har otte børn fra tidligere forhold, ud over sine to børn - Jurzie, 6, og Jagger, 4, med Terricka).

Men i et eksklusivt interview med In Touch siger Terricka og Antonio, at de ikke kun er glade for deres beslutning om at dele nyhederne med verden – men de er ved at dele endnu mere, da de optager et realityprogram om deres blandede familie!

På spørgsmålet om, hvad den største misforståelse om hans familie er, kunne Antonio ikke lade være med at spøge med 'alt', og hans kone håber, at at åbne deres privatliv op for offentligheden vil ændre alles opfattelse af deres ukonventionelle, moderne familie.

Sheesh, 12 børn????

Vil DU se med??? Instagram

Populære Indlæg