'Black Panther: Wakanda Forever' knuser det globale billetkontor, blødgør Panny Drawls & Sparks sjove tweets/memes

*SPOILERS FORUD*

  Disneyland'Wakanda Forever' celebration assets

Kilde: Disney/Marvel

Alle summer over hjertesnorsrivende superhelte-epos Black Panther: Wakanda Forever der regerede øverst på billetkontoret med 330 millioner dollars på verdensplan, mens det hævede barren for blockbuster-efterfølgere på tværs af filmverset.

Se dette opslag på InstagramEt opslag delt af Lupita Nyong'o (@lupitanyongo)

Smukt opført og instrueret, er det sjælsrørende skue en rørende hyldest til Chadwick Boseman med hjerteskærende scener afbalanceret af perfekt placeret humor, blændende actionsekvenser og introduktionen af ​​den geniale tech-wiz RiRi Williams ( Dominique Thorne ) og trussvækkende trussel Namor ( Tenoch Huerta ).

Kernen i filmen er Angela Bassett der leverer en Oscar-værdig præstation som dronning Ramonda, der hænger ved dig længe efter kreditterne ruller.

Bassett ville skrive historie som den første skuespiller til at vinde en Oscar (som hun chokerende nok ikke har vundet endnu ) for deres optræden i en MCU-film.

'Det var et tilbud, der ikke kunne afvises,' sagde Bassett om portrætteringen af ​​dronning Ramonda. 'Det var en mulighed for at se kvinder, der ligner mig i deres strålende herlighed. Og de muligheder var få og langt imellem.

Så jeg er bare så taknemmelig og velsignet over, at det skete i min tid, og at Ryan [Coogler] og alle de kræfter, der menes, at jeg kunne bringe hende til at bære, bringer hende frem i lyset.

Jeg er kommet til bare at elske og beundre og ære karakteren. Det er næsten, som om jeg udefra kigger ind, ser på hende som publikum, som en farvet kvinde, som en lille pige, der blev forelsket i biograf og karakterer, og hvem de repræsenterer, og hvordan de kan inspirere på skærmen .'

I 'Black Panther: Wakanda Forever' kæmper dronning Ramonda, Shuri, M'Baku, Okoye og Dora Milaje for at beskytte deres nation mod indgribende verdensmagter i kølvandet på kong T'Challas død.

Da Namor, kongen af ​​en skjult undersøisk nation, advarer dem om en global trussel og hans foruroligende plan for at modarbejde den, slår Wakandans sig sammen med hjælp fra War Dog Nakia og Everett Ross og slår en ny vej for kongeriget Wakanda.

Hvad var din reaktion på, at M'Baku kaldte Okoye for en skaldet dæmon? Fortæl os nedenfor, og nyd de sjoveste tweets/memes fra 'Black Panther: Wakanda Forever' på flippen.

bossip.com

Populære Indlæg