Bhad Bhabie reagerer på de seneste Blackfishing-anklager ved at poste et billede af hendes 'Light' Foundation: 'Y'all Take It Too Far Everytime'

Folk på internettet er kede af det Bhad Bhabies løjer endnu en gang, men Dr-Phil-togvraget, som blev rapper, sværger, at folk forsøger at lave noget ud af ingenting.

 LA Premiere Of Entertainment Studios' "47 Meters Down Uncaged" - Arrivals

Kilde: Paul Archuleta / Getty

Det seneste drama omkring Bhad Bhabie startede, da hun postede en nylig selfie, iført en lang blond paryk og med en mærkbart mørkere teint. Skyggerummet lagde klippene op på deres side og rørte straks i gryden, og det var da kommentarerne om, hvor gerne hun vil være en sort kvinde, begyndte at strømme ind.

'Jeg vil aldrig tilgive jer for at gøre hende berømt og give hende penge nok til at forsøge at forvandle jer til en sort kvinde,' skrev en bruger.En anden kommenterede: 'Søs sagde, at jeg er en lys hudsort pige nu 🤣 hvorfor I bliver ved med at lade disse kulturgribbe slippe af sted med det her.'

Folk på Twitter gik også amok over billederne og spekulerede på, hvor mange gange de samme billeder kan dukke op, uden at Bhad Bhabie endelig bliver aflyst for hendes Blackfishing.

Det er langt fra første gang, at Bhad Bhabie er blevet anklaget for Blackfishing, især i betragtning af, at hun startede hele sin karriere med en falsk accent og AAVE på sit Dr. Phil-optræden. Siden da er hun indrømmet at have fået læbefiller og silikonesprøjt i numsen , at få lavet de samme procedurer som mange andre influencers, der ser mindre og mindre hvide ud hver dag.

Som svar på modreaktionen lukkede Bhabie øjeblikkeligt sine kritikere ned og postede et billede af den foundation, hun bærer, som er mærket 'Light' på pakken.

'Sag lukket!' skrev hun i sin første Instagram Story.

'Spørg mig aldrig igen, hvorfor jeg ikke er på ig,' fortsatte hun. 'Jeg tjener ikke penge her, jeg behøver ikke at være her, jeg gør det for mine fans, men I tager det for langt, hver gang det ærlig talt er trist og mærkeligt.'

Hvad end du siger, pige.

Se flere reaktioner på hendes….transformation….nedenunder:

bossip.com

Populære Indlæg