Betale op eller nej? Dwyane Wades ekskone Siohvaughn søger nyt skilsmisseforlig efter Bulls-aftalen

 dwyane gabrielle siovaughn

Siohvaughn Wade søger nyt skilsmisseforlig fra Dwayne Wade

Dwyane Wades nye aftale med Bulls - til en værdi af $47 millioner - er helt sikkert en fornøjelse for ham og hans kone Gabriele Union . Men hans tidligere kone og mor til hans børn Siohvaughn begyndte også at se grønt, så snart hun hørte nyheden.

Efter deres årelange grimme skilsmissekamp - som resulterede i Dwyane og Gabby tager børnene og efterlader Siohvaughn med omkring 5 millioner dollars og sårede følelser - Siohvaughn er klar til at genåbne forhandlingerne og komme efter Dwyanes nye check ... og en Chicago-dommer er tilbøjelig til at lade hende prøve det.

Via Chicago Tribune :Det begyndte for næsten et årti siden - og så ud til endelig at være endt med et forlig på 5 millioner dollars i plus i 2013. Men den nyligt undertegnede Chicago Bulls-stjerne Dwyane Wades lange, bitre skilsmisse fra sin high school-kæreste Siohvaughn Funches er stadig ikke forbi, kl. i hvert fald hvad hun angår.

Funches vil have en Cook County-dommer til at smide hendes forligsaftale med Wade ud og give hende en større del af hans basketball-indtjening, inklusive en del af de 47 millioner dollars, han skal betales af Bulls.

Og mens dommer Martin Agran i fredags smed hendes retssag, tilbød han hende chancen for at indgive en ændret retssag - en mulighed, hendes seneste advokat, Thomas Gooch, siger, at hun 'absolut' har til hensigt at tage.

Sagen, som ikke nævner Wade som en sagsøgt, hævder, at Hurst 'mislykkedes dybt' med at repræsentere hende, krævede, at hun 'forbliver ude af konferencelokalet, hvor forhandlingerne fandt sted' og 'informerede retten fejlagtigt', at Funches havde accepteret at handlen, da hun ikke var klar over alle vilkårene.

SMH. Tror du, at hun er grådig og har brug for at lade det gå og lade Dwayne, Gabby og HENDES børn leve videre i fred ... eller fortjener hun ekstra penge, efter at den NYE Wade-familie har slået hende igennem??

Splash/IF

Populære Indlæg