A Lil Positivity: Virginia-kvinde planlægger at fodre 30.000 sultne og hjemløse inden hendes 30-års fødselsdag

 ht_lauren_puryear_supplies_jt_160919_v4x3_31x13_992

En lille positivitet...

Virginia kvinde planlægger at fodre 30.000 sultne og hjemløse

En Virginia-kvindes høje mål om at hjælpe sultne og hjemløse skaber nationale overskrifter.

Lauren Puryear fra Woodbridge bruger kuponering til at samle forsyninger til de trængende.Hun håber at kunne brødføde 30.000 mennesker, når hun fylder 30 i 2017.

GMA. Yahoo rapporterer:

Mens nogle af hendes jævnaldrende måske tænker på eksotiske ferier eller fester for at markere deres 30-års fødselsdag, har Lauren Puryear sat et højt mål for sig selv.

Den 29-årige fra Woodbridge, Virginia, planlægger at levere 30.000 måltider til folk, der er sultne og hjemløse, når hun fylder 30 næste år den 14. september.

Puryear, der arbejder med voksne, der har psykiske problemer i sit daglige arbejde, har også forpligtet sig til at bruge kuponer til at brødføde så mange mennesker som muligt for færrest mulige penge.

Puryear sagde, at hun ofte får penge tilbage for varer med sine kuponer og geninvesterer disse penge for at købe mere mad.

Hun rekrutterer sine venner og familie til at søge i kupon-cirkulærer hver uge. Hun tager også venner og familie med for at købe og transportere maden, som hun opbevarer i et lejet lager.

Puryear, mor til en fem-årig søn, sagde, at hun begyndte at fodre hjemløse i 2012, efter at hendes bedstemor døde.

Hun ønskede at fortsætte sin bedstemors arv med at give tilbage til samfundet, så hun startede sin egen organisation kaldet For the Love of Others og leverer mad i sit lokalområde og omkring hendes hjemstat New Jersey.

Puryear sagde, at hun har fodret 5.572 mennesker, siden hun begyndte at give kuponer. Hendes næste store levering vil være i Washington, D.C. i oktober, hvor hun planlægger at brødføde 1.200 mennesker.

 ht_lauren_puryear_family_jt_160919_4x3_992

Fantastisk arbejde Lauren!

Populære Indlæg