A Lil Positivity: Præsident Obama lover at give 12.000 fængselsindsatte Pell-stipendier til universitetsstudier

 kollegium

Præsident Obama lover at give 12.000 fængselsindsatte Pell-stipendier til universitetsstudier

Præsident Obama forsøger at afslutte sin periode på en positiv tone ved at udlove 12.000 Pell Grants til indsatte til universitetsstudier iflg. Washington Post :

Så mange som 12.000 fængselsfanger vil være i stand til at bruge føderale Pell-stipendier til at finansiere college-klasser i næste måned, på trods af et 22-årigt kongresforbud mod at yde økonomisk hjælp til fanger.

Obama-administrationen udvalgte torsdag 67 colleges og universiteter til Second Chance Pell Pilot Program, et eksperiment, der skal hjælpe fanger med at tjene en associeret eller bachelorgrad, mens de er fængslet. Skolerne vil arbejde sammen med mere end 100 føderale og statslige fængsler for at indskrive indsatte, der kvalificerer sig til Pell, en form for føderal støtte, der dækker undervisning, bøger og gebyrer til universitetsstuderende med økonomisk behov. Fanger skal være berettiget til løsladelse inden for fem år efter tilmelding til kurser.Selvom forbuddet forbliver solidt på plads, bruger Obama-administrationen sin autoritet til at skabe begrænsede eksperimenter i implementeringen af ​​føderal studiestøtte. Andre nylige eksperimenter omfatter udvidelse af Pell-stipendier til gymnasieelever, der er tilmeldt college-kurser, og personer, der deltager i computerkodnings-bootcamps.

'Vi er alle enige om, at kriminalitet skal have konsekvenser, men de mænd og kvinder, der har gjort deres tid og betalt deres gæld, fortjener muligheden for at bryde med fortiden og skabe nye liv i deres hjem, på arbejdspladser og i fællesskaber,' siger undervisningsminister John B. sagde King Jr. på et opkald med journalister torsdag. 'Denne tro på en ny chance er grundlæggende for, hvem vi er som amerikanere.'

King sagde, at administrationen vil give cirka 30 millioner dollars i Pell-tilskud til indsatte i 27 stater. Han sagde, at finansieringen er mindre end 0,1 procent af det samlede Pell-program på 30 milliarder dollar, og pilotprojektet vil ikke påvirke finansieringen til berettigede Pell-modtagere, som ikke er fængslet.

Drøfte.

Foto af Sarah Thompson

Populære Indlæg